Danny DeVito e unul dintre cei mai mari comedianți de la Hollywood, iar la 73 de ani a rămas la fel de simpatic ca-n tinerețe. Actorul a fost recompensat zilele trecute cu un premiu pentru întreaga cariera la un festival de film din Spania.

La 73 de ani, Danny DeVito e super-haios şi cool. Actorul a participat sâmbătă la Festivalul Donostia din San Sebastian, Spania, şi a plecat acasă cu un premiu, scrie National Post. Faptul că măsoară mai puțin de 1,50 m nu l-a împiedicat să aibă succes în Cetatea Filmului să fie adorat de milioane de oameni din lumea întreagă.

Ajuns la 73 de ani, actorul este neschimbat. Minion, cu părul scurt, grăsuț și o burtă uriașă. Prezent la festivalul Donostia, Danny DeVito a fost tot un zâmbet. Cu o ţinută cool şi ochelari de soare, actorul a stat la poze şi şi-a salutat fanii.

A jucat în pelicule memorabile precum „Războiul familiei Rose” (1989), „Un mafiot la Hollywood” (1995), sau „Mogulul”. A început însă să devină faimos odată cu interpretarea rolului unui dispecer de taxi în serialul TV „Taxi” (1978-1983), care i-a adus un Glob de Aur şi premiul Emmy. O comedia la care s-a râs cu lacrimi a fost ”Gemenii” , cea în care DeVito joacă cu Arnold Schwarzenegger. Chiar dacă este septuagenar, nu a renunțat la marea sa pasiune – actoria. Danny DeVito și Jeff Goldblum vor juca amândoi  într-o serie de comedii de o jumătate de oră.