Daniela Nane
Showbiz

Daniela Nane are planuri mari cu noul iubit, după ce el a renunțat la job

Daniela Nane are planuri mărețe cu noul iubit. Deși a fost nevoit să renunțe la jobul pe care îl avea la teatru din cauza relației cu actrița, Octavian Ene se gândește să facă pași serioși în relația cu cea care i-a furat inima.

Daniela Nane are planuri mari cu noul iubit

Cu toate că există o diferență de 27 de ani între ei, Daniela Nane visează cu ochii deschiși la povestea de dragoste pe care o are cu tenorul Octavian Ene.

Surse apropiate celor doi au dezvăluit că Octavian își dorește să o facă din nou mamă pe Daniela Ene.

Conform surselor din cercul lor de apropiați, cei doi artiști își doresc nu doar să ajungă la altar, ci și să devină părinți! Cel puțin Octavian, conform informațiilor publicate de Cancan, pare hotărât să facă tot posibilul pentru ca Daniela să devină mamă din nou!

Însă între cei doi este o mare piedică… „natura”, căci actrița ar fi intrat deja la menopauză și din acest motiv nu ar mai putea să facă copii.

Început cu năbădăi între Daniela Nane și Octavian Ene

Daniela Nane și Octavian Ene au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau cu patos chiar în fața hotelului Hilton, de pe Calea Victoriei. La scurt timp, ea a recunoscut că a divorțat de Adrian Cioroianu.

Pentru actriță, tânărul tenor a renunțat la o relație de patru ani cu balerina Carmen Mărgărit, Daniela era de mult timp interesată de tenorul tinerel, iar acesta din urmă a decis să se lase dus de val și să renunțe astfel la relația cu Carmen Mărgărit. Această veste a șocat întregul lor cerc de prieteni, deoarece Carmen părea o alegere mult mai potrivită pentru Octavian: era tânără, frumoasă și artistă, exact ca el!

Cei doi nu se mai ascund

Cunoscuta actriță îi este alături bărbatului alături de care trăiește o poveste de dragoste. Drept dovadă, aceștia au plecat împreună în Israel.

„Sunt în Israel. Octavian Ene a avut aici doua concerte, cu mare succes. Pe 6 aprilie, Octavian va debuta în rolul Oronte în premiera națională a Operei ALCINA de Häendel, producție a Jerusalem Lyric Opera studio în parteneriat cu Opera Națională București și Teatrul evreiesc de stat. Joi dimineață au repetiția generală”, a declarat actrița.

Daniela Nane și-a schimbat viața complet. Iubitul ei a demisionat

Citește și  Actrița Oana Ștefanescu a încetat din viață

La concertul susținut de Octavian Ene a luat parte și la Adrian Brâncoveanu, actualul iubit al Andreei Marin. Înainte de a pleca în străinătate, tenorul și-a anunțat demisia de la Teatrul Muzical Ambasadorii.

Daniela Nane este director artistic ai instituției, iar fosta iubită a lui Octavian Ene este angajată ca balerină.

„Au fost cinci ani frumoși, în care am împărțit împreună cu foștii mei colegi unele dintre cele mai frumoase experiențe. Vă mulțumesc. Și vă urez mult succes în continuare în ascensiuea voastră”, a scris tenorul pe rețelele de socializare.

blank