Showbiz, Stiri

Daniela Gyorfi are un corp de milioane la 45 de ani.

Daniela Gyorfi s-a reîntors în ţară după o perioadă în care a avut multe concerte în Statele Unite şi a început deja filmările pentru un nou clip pe care aceasta îl va lansa în curând. Cântăreaţa a fost invitată în platoul emisiunii Click! de la Prima Tv unde a vorbit despre cum a reuşit să treacă peste clipele grele cauzate de decesul mamei sale, cum se descurcă din postura de mamă şi cu ce gânduri s-a întors după această perioadă petrecută departe de România.

Daniela Gyorfi a vorbit de pe marginea piscinei cu reporterul emisiunii Click! care a surprins-o pe aceasta în timpul filmărilor pentru noul ei videoclip. Întrebată despre cum se simte la filmări, aceasta a răspuns.

“Filmăm de ceva ore şi sunt foarte obosită dar sunt artist şi trebuie să muncesc în continuare până terminăm”.

O perioadă a dispărut din media, însă se pare că a făcut-o datorită unei serii de concerte care s-au desfăşurat în Statele Unite.

“Pot să spun că am dispărut puţin, am fost plecată 2 luni în America unde am avut multe concerte şi totodată m-am reîntâlnit cu prieteni mai vechi pe care nu îi văzusem de ceva timp, iar acum m-am întors şi lucrez la un nou album. Îmi împart timpul între concerte, studio şi familie cum pot mai bine. Mi se face foarte rapid dor de România şi nu pot sta mult timp plecată. vorbeam acum cât am fost în Statele Unite cu un prieten care acolo este milionar şi are tot ce-şi poate dori, că nicăieri nu e mai bine ca acasă. Nu aş putea niciodată să mă mut acolo sau dacă aş face-o nu aş fi fericită “, a mai adăugat Daniela.

Fiica ei, Maria a fost cel mai frumos lucru care i s-a putut întâmpla artistei. Venirea pe lume a micuţei a adus însă mici schimbări în viaţa Danielei şi a soţului ei George. “Sunt extrem de fericită şi mândră de fiica mea. De la naştere în fiecare seară dorm cu ea în pat, motiv pentru care eu şi George suntem separaţi, el dormind în altă cameră . În afară de acest mic impediment ea ne-a adus doar bucurii.”

Daniela a fost felicitată de prezentatorii emisiunii Click!, Daian bart şi Alex Constantin pentru look-ul fresh afişat în platou şi pentru faptul că în ciuda vârstei de 46 de ani, arată senzaţional. Artista a mulţumit pentru acest lucru echipei sale cu care lucrează: “Am o echipă foarte bună cu care lucrez de câţiva ani. E adevărat că am venit şi eu cu nişte idei din Statele Unite pe care ei le pun acum în aplicare, dar meritul cel mare le revine lor”.

Un subiect sensibil pentru artistă a fost şi el atins în cadrul discuţiei de marţi seară. Ea a fost întrebată cum a reuşit să treacă peste decesul mamei sale. “Mulţumesc în primul rând lui Dumnezeu că mi-a dat petere şi nu am clacat, dar încă nu mi-am revenit complet. Plâng aproape zilnic, dar muncesc mult şi încerc să merg înainte. Fiica şi soţul mă fac să continui şi să mă gândesc din ce în ce mai puţin la această grea pierdere pe care am suferit-o”.