Actualitate, Stiri

Daniela Gyorfi şi-a înmormântat mama în Cimitirul Bellu

Distrusă de durere, Daniela Gyorfi a plâns întruna: “Mamă, nu mă părăsi!”

VLAD1806_630dc9a107

În urmă cu circa o oră, Daniela Gyorfi şi-a condus mama pe ultimul drum, îndurerată şi neconsolată. Anica Diţă a fost înmormântată la Cimitirul Bellu. Alături de Daniela, însoţită de George Tall, au venit zeci de persoane să-i fie alături în suferinţă.

Daniela Gyorfi nu s-a putut opri din plâns, iar George Tall o susţine de braţ. “Mamă, nu mă părăsi” şi “mamă, mai bine mă duceam eu” au fost vorbele pe care le-a repetat Daniela în neştire.

La slujbă au fost invitaţi opt preoţi care s-au rugat pentru sufletul Anicăi Diţă. Daniela a pregătit, în urmă cu câteva luni, la cererea mamei ei, cavoul de la cimitirul Bellu, pe a cărui cruce din marmura albă cântăreaţa a scris un mesaj emoţionant: “Cruce albă, piatră rece/ Cu tine nu pot petrece/ Cum mi-a fost în viaţă firea/ Şi a rămas doar amintirea”.

“Mămica mea, am rămas singură pe lume!”, a urlat din toţi rărunchii Daniela Gyorfi în momentul în care Anica a fost băgată în groapă.

Anica Dită avea 62 de ani şi era în comă de câteva zile. A murit duminică dimineaţă şi a fost îngropată astăzi, la cimitirul Bellu. (I.G.)