Showbiz, Stiri

Daniela Gyorfi: “Mama m-a încurajat să pozez goală”

Cântăreaţa regretă amarnic faptul că, în urmă cu mai mulţi ani, a pozat goală pentru revista Playboy. În plus, Daniela Gyorfi susţine că a fost încurajată chiar de mama ei să facă acele fotografii deocheate.

541930fca6

Daniela Gyorfi susţine că a pozat goală doar la insistenţele mamei ei. În anul 2000, cântăreaţa a făcut fotografii nud pentru Playboy. Acum, însă, blonda regretă că a făcut acest lucru.

“Când am făcut pictorialul a fost într-un context, eram printre cele mai neconformiste artiste şi am atras atenţia. Scandalul atunci a plecat de la faptul că şedinţa foto nu m-a avantajat deloc. Ba din contră, un an de zile nu am avut spectacole sau concerte din cauza acestei apariţii”, a declarat Daniela, pentru ziarulring.ro, în urmă cu ceva timp.

Artista a adăugat că nu ar repeta gestul, de care nu se mândreşte deloc.
“Nu aş mai poza şi, probabil, nici la vremea respectivă nu aş fi făcut-o, însă mama mea a fost cea care m-a încurajat, iar acum îmi pare rău. Am discutat cu ea foarte mult acest subiect. Ideea era ca acea apariţie să îmi aducă numai beneficii, în schimb mi-a adus numai probleme.”