Showbiz, Stiri

Daniela Gyorfi intră din nou, astăzi, în bsderica de unde şi-a luat adio de la mama ei

La două săptămâni de la moartea mamei, Daniela botează un băieţel

Daniela-2

Au trecut numai două săptămâni de la moartea mamei sale, iar Daniela Györfi are sufletul sfâşiat de durere. Cu toate acestea, îşi va aduna puterile şi va boteza azi un băieţel, pe David, copilul finilor ei, în aceeaşi biserică în care şi-a luat adio de la cea care i-a dat viaţă.

Ieri, când a împlinit 44 de ani, Daniela a avut cea mai tristă aniversare din viaţa ei. Iar azi are de trecut un nou hop.

Cu toată durerea din suflet, va intra din nou în biserica în care a fost depus, în urmă cu numai două săptămâni, trupul mamei sale, pentru a-l ca ei să-l boteze pe băieţelul lor.

Daniela e conştientă că evenimentul de azi o va răscoli profund, dar speră să aibă puterea să se ţină tare şi să nu izbucnească în plâns. Ne-a explicat de ce a ales Biserica Sf. Fanurie şi nu alta:

“Preotul de aici, Cristian, este duhovnicul nostru de foarte mulţi ani. Invitaţiile pentru botez au fost făcute cu trei luni înainte, nimeni nu se gândea că s-ar putea întâmpla aşa ceva. În plus, şi mama a vrut să botezăm acest băieţel, pe micul David Noah Alexandru, fiul finilor ei”. Botezul a fost planificat cu multă vreme în urmă, iar Daniela, foarte ataşată de Dana şi de Mihai, tinerii pe care i-a năşit acum trei ani, n-a vrut să-i dezamăgească lăsându-i baltă. Mai mult, se pare că şi Anica Diţă, mama vedetei, ţinea mult la cei doi şi-şi dorea ca botezul, pentru că sunt naşii de cununie ai părinţilor lui. În ce priveşte ţinuta pe care o va purta astăzi, artista a asigurat că va evita hainele în culori stridente. “O să mă îmbrac în ceva decent, poate într-o rochie neagră, încă nu m-am decis, am mai multe variante. Oricum, doliul îl port în primul rând în suflet”, a declarat Daniela.

Daniela Györfi şi-a pierdut mama, Anica Diţă, în vârstă de 62 de ani, pe 29 septembrie. Femeia, care era paralizată de peste 30 de ani, a murit din cauza unui cancer pulmonar.

Maria, fetiţa de 3 ani a Danielei Györfi şi a lui George Tal, nu ştie că bunica Anica nu se va mai întoarce niciodată. Solista a încercat să-i explice că este în Ceruri, însă copila e mult prea mică pentru a conştientiza acest lucru:

“Maria ştie acum că mamaie e la Doamne-Doamne. Se uită la icoanele pe care bunica le ţinea pe pereţi şi întreabă dacă e acolo”, a povestit solista.