Monden, Stiri

Daniela Gyorfi acuzata de crima

Daniela Gyorfi acuzata de crima

blank

Ceea ce se derula intr-o intalnire normala intre prietene a devenit cel mai groaznic moment prin care a trecut Daniela Gyorfi. A sfarsit prin a fi acuzata de omor din culpa, in urma electrocutarii unui om.

 

Artista Daniela Gyorfi a fost invitata de o prietena la o cafea de dupa-amiaza si o barfa ca intre fete. Grabita sa isi ia copilul de la scoala, prietena a lasat-o pe Daniela acasa cu mesterii electricieni, care aveau sarcina de a repara curentul “mort” din casa. Mesterii au mai avut nevoie de o mana de ajutor si au rugat-o pe Daniela sa ii ajute dupa ce i-au laudat piesele.Unul dintre electricieni chiar s-a destainuit artistei si i-a multumit ca a lansat o anumita piesa care l-a alinat intr-un moment in care barbatul s-a certat cu “gagica”.

 

Priza crimei

 

Rugata sa bage in priza un stecher, Daniela de fapt a “gresit” operatiunea si a electrocutat un om. Panica si soc. Daniela a chemat Salvarea si Politia, care a acuzat-o de omor din culpa. Artista a facut o criza de nervi si a fost la un pas de a face un infarct. In cele din urma s-a dovedit a fi o farsa memorabila, marca Antena1.

 

blank