Showbiz, Stiri

Daniela Crudu, primele declaratii dupa despartirea de Costea!

Daniela Crudu povesteste ca a facut sacrificii mari pentru a ramane alaturi de Mihai Costea, anul acesta. Desi avea semnale clare ca se intampla ceva ciudat, bruneta nu a vrut sa vada nimic, sperand ca fotbalistul isi va reveni.

61570080

Cruduta face dezvaluiri cutremuratoare despre relatia cu Mihai Costea din ultimul an de zile. Bruneta spune ca Nila mergea des la Valcea si nu vroia sa o ia sub nicio forma cu el, la parintii lui. Acolo, insa, tanarul avea o alta relatie, in paralel, cu o blonda.

“El avea o relatie in paralel cu mine din luna februarie! Eu am fost intr-un an de zile la Valcea acasa la parintii lui o singura data, de Paste. Apoi, n-a mai vrut sa ma ia sub nicio forma. (…) Anul asta a fost foarte rau! Eu am stat numai in casa, nu m-a scos la un club, nicaieri, el evita sa se afiseze cu mine! Efectiv am fost oaraba!”, povesteste Cruduta cu tristete.

Daniela sustine ca, desi avea semnale clare ca se intampla ceva, nu vroia sa creada ca iubitul ei o insala. Ea avea planuri foarte mari alaturi de Costea.

“Imi spunea seara imi dau telefonul pe silet si ii spuneam bine, da-l! A sunat persoana aceea cu numar ascuns, nu am banuit nimic. Am zis ca sunt niste invetii, ca nu cred! (…) Imi doream din tot sufletul meu o familie! Eram in stare sa fac orice! Daca pleca, ma duceam cu el in alta tara. Vroiam sa facem copiii multi, sa umplem curtea de copii! (…) El nu dezvolta niciodata subiectul. In general nu avea nimic nicio continuitate! In anul asta s-a schimbat!”, a mai spus Daniela pentru o emisiune TV.