Daniela Crudu
Showbiz

Daniela Crudu își botează fiica. Daiana a făcut senzație cu ținuta

Daniela Crudu a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu aproape patru luni. Vedeta se pregătește pentru botezul Daianei de câteva săptămâni pentru ca petrecerea să fie perfectă. Momentul mult așteptat a sosit.

Daniela Crudu a devenit mămică în prima zi a lunii mai, iar încă de pe atunci s-a gândit la botez și cum va organiza petrecerea. În cele din urmă, ziua cea mare a venit. Vedeta își botează fiica, pe Daiana. Viața Danielei s-a schimbat radical în ultimele luni.

Asistenta de televiziune a explicat cum a ales biserica la care a botezat-o pe fiica sa. De asemenea, a dat mai multe detalii despre marele eveniment, care va avea loc la un local din Cernica, județul Ilfov. Fiica Danielei a fost foarte cochetă la primul eveniment important din viața sa.

Daniela Crudu a pregătit atent petrecerea de botez

„A fost foarte cuminte în timpul slujbei. Nu mai suportă deloc rochia asta că e foarte grea şi o înţeapă. Mi-e o milă de ea de nu mai pot. A fost emoţionant pentru mine. Mi-era frică atunci când o s-o bage în apă, dar a fost bine. Preotul s-a descurcat de minune.

daniela crudu, fiica, manele

Această biserică am ales-o pentru că e aprope de casă şi mi-a plăcut cum arată. Îmi place numele, Izvorul tămăduirii, e plină de verdeaţă, e specială. Numele fetiţei, Daiana, l-am ales pentru că pe iubitul meu îl cheamă Daniel, pe mine Daniela şi am zis să fie tot cu D”, a spus Daniela Crudu.

Cine va cânta la botezul fiicei Danielei Crudu

Petrecerea de botez a Daianei va avea loc la un restaurant din Cernica, unde sunt așteptați în jur de 160 de invitați. Daniela Crudu i-a avertizat pe invitați, în urmă cu mai mult timp, că se vor cânta numai manele.

„Petrecerea de botez va avea loc la Cernica, sunt 160 de invitaţi. Vor cânta Valentino, George Talent, Luis Gabriel”, a declarat Daniela Crudu la postul de televiziune România TV.

Daniela Crudu s-a ocupat de machiajul și coafura ei încă de la primele ore ale dimineții. Asistenta de la televiziune și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce a făcut pe parcursul zilei. De asemenea, ea le-a arătat look-ul final pentru această zi specială.

blank