Showbiz

Daniela Crudu, însărcinată în șapte luni! Ce nume i-a pus fetiței! „Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea!”

Daniela Crudu și-a arătat burtica de gravidă în toată splendoarea sa! Frumoasa brunetă se află în luna a șaptea de sarcină și nu a ezitat să împărtășească cu fanii imaginile care îi arată burtica de gravidă.

Daniela Crudu, mămică pentru prima dată!

Daniela Crudu este în culmea fericirii, deoarece urmează să devină mamă pentru prima dată. Fetița pe care o va aduce pe lume se va numi Daiana și este așteptată cu multă nerăbdare de către vedeta TV. În fotografiile postate pe rețelele de socializare, Daniela Crudu a arătat cât de bine se simte și cât de frumoasă este la șapte luni de sarcină.

Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.„, a spus bruneta.

Fanii au rămas impresionați de transformarea brunetei și au lăudat-o pentru modul în care arată în timpul sarcinii. Ședința foto a fost una de excepție, iar Crudu s-a afișat în diferite poziții și ținute, arătând că este o mamă foarte chic și la modă.

Daniela Crudu, nerăbdătoare să își strângă fiica în brațe!

Daniela Crudu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, iar sarcina a adus o nouă lumină în viața ei. Aceasta este fericită și își dorește să împărtășească cu fanii ei fiecare moment din această perioadă minunată. Nu ratați cele mai noi fotografii cu burtica de gravidă a vedetei și fiți alături de ea în această perioadă importantă din viața sa!

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că este nerăbdătoare să o strângă în brațe. Vedeta a precizat că a avut stări de oboseală în ultima perioadă. ”Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept. Mai am și momente în care obosesc, dar oricum îmi fac de lucru, am treabă și nu stau să mă gândesc la partea asta, să iau în seamă”, a spus Daniela Crudu

Citește și  Adevărul gol-goluţ despre pozele nud ale Danei Rogoz
blank