Showbiz, Stiri

Daniela Crudu face DEZVĂLUIRI INCREDIBILE! AMĂNUNTE DUREROASE despre RELAŢIA cu NILĂ!

După aproape patru ani de relaţie cu fotbalistul Mihai Costea, cunoscut drept Nilă, Daniela Crudu este din nou singură. Cel care i-a fost iubit a înşelat-o, având o relaţie în paralel cu altă femeie.

10-cruduta_01_c453e9c589

Daniela Crudu şi fotbalistul Mihai Costea au trăit o poveste de dragoste timp de aproape patru ani. Din păcate, relaţia dintre cei doi s-au terminat, după ce bruneta a aflat că cel care îi era iubit o înşela de aproape un an. Costea, cunoscut şi drept Nilă, a avut o relaţie în paralel cu o altă femeie, o tânără pe nume Alina.

Asistenta de televiziune a fost invitată la emisiunea “Acces Direct”, de la Antena 1, unde a povestit amănunte incredibile despre relaţia ei şi despre amantlâcul fostului ei partener.

“Mă gândesc la viitorul meu, la cariera mea. Mă simt stăpână pe situaţie. Am familia şi prietenii aproape”, a spus Daniela Crudu.

“Avea o relaţie în paralel din februarie. Într-un an de zile, am fost la părinţii lui, la Vâlcea, o singură dată, de Paşte. Apoi nu a mai vrut să mă ia. Am stat numai în casă, evita să se afişeze cu mine. Am fost oarbă, nu pot să cred. Aveam încredere în el, îmi doream din tot sufletul meu o familie cu el. Îl suna cu număr ascuns. În ultimele luni, am renunţat la anticoncepţionale. Am zis că dacă e să fie un copil, să fie”, a adăugat ea.

“Înainte mergeam săptămânal la părinţii lui. Acum nu. Mi-a zis că îl încurcam. Avea un comportament foarte rece în ultima perioadă. Acum două săptămâni, i-am zis să ne despărţim, să vedem cum va fi. Am vrut să-i dau o lecţie. Am zis că pot să-l ţin în suspans. El a zis doar ‘ce relaţie mai rezistă în 2014?’. Şi a plecat la Vâlcea”, a mai spus ea.

“Relaţia pe care o avea era la Vâlcea. De aia făcea drumuri dese şi nu voia să mă ia. Am zis să mă interesez de el. Am dat telefoane, am întrebat vreo şapte persoane, toate mi-au spus că avea o relaţie cu Alina. Am auzit că a umblat cu mai multe fete de acolo. L-am sunat. N-a recunoscut. Dacă recunoştea nu mai făceam aşa, dar el a făcut circ, a luat foc”, a afirmat Daniela Crudu.

“Părinţii lui sunt oameni extraordinari, sinceri şi buni. N-am mai întâlnit o familie aşa. Le spunea că eu nu mai vreau să merg pe acolo… I-am dat totul. Am pus totul pe tavă. Când s-a dus să dea probă în Polonia, era cu ea. Îi dădeam mesaje să fie bine şi el… A fost un şoc zilele astea. S-a învârtit casa cu mine. Toată lumea ştia, numai eu nu ştiam. Am fost prea corectă din toate punctele de vedere. L-am respectat, tocmai de asta mă doare. dacă îmi spunea că s-a îndrăgostit, că simte fluturi în stomac era ok, înţelegeam”, a completat asistenta de televiziune.

“Anul acesta nu m-a dus în nicio vacanţă. Am crezut că e stresat… Era gelos, dar în ultima vreme nu, că nu-i mai păsa. Am făcut sacrificii mari pentru el. Am renunţat la emisiune, la modă… Tata nu spune nimic despre asta. Mă lasă să-mi ling rănile. Părinţii mei nu s-au băgat. Credeau că sunt fericită… El s-a mutat de la mine. Nu am mai avut nicio discuţie. El a vrut, eu nu”, a povestit bruneta.

“Ştiu că şi-a bătut joc de mine. Îmi spunea că mă considera soţia lui, să nu mă îndoiesc de asta. N-am dormit, n-am mâncat, mi-a fost foarte greu. Dureros. L-am crezut sfânt, Sfântul Mihai… îmi pare rău că am vrut să construiesc o familie cu el şi m-am oferit cu totul. O femeie nu trebuie să facă asta, trebuie să mai păstreze şi pentru ea. Am fost corectă”, a încheiat Daniela Crudu.