Showbiz, Stiri

Daniela Crudu, cum mama dracu’ ajunseşi tu s-o faci pe…

Cum mama dracu’ ajunseşi tu s-o faci pe Speranţa de vârf a Olteniei şi a tot Sudului Patriei, de la Mititelu cetire, să fie supranumit, nu cu numele său, nici cu diminutivul Nilă, ci – auzi tu, oltean! – ”Iubitul Cruduţei”.

daniela-crudu-6

Îi furaşi, fată, identitatea şi-alta nu! Din fotbalist, juvete, speranţă, rămasă bietul om doar ”iubitu’…” tău. Spun asta fiindcă, din ce era, a ajuns un tip atât de şters în fotbal, încât ne incită memoria doar când apare ca ”iubitul Cruduţei.” Acum, dincolo de pericolul pe care Gigi l-a simţit în tine că eşti ”poamă rea”, – zicea el – de fapt „Latifundarul” nu-l cunoştea pe Nilă. Că e oltean. Mândru. Cu sprâncenili unite. Posesiv. Pricinos. Ranchiunos. Gelos. Barbar. Şi, infidel peste toate astea.

Lăsând de-o parte tot ce-a fost frumos cât aţi avut relaţia – că nu-i elegant să o pătezi, să o renegi – procedeele lui de ”a te pune cu botul pe labe”, de a-şi manifesta gelozia mi se par de-a dreptul medievale. Dacă nu sclavagiste. De neacceptat. Ar mai fi de comentat modul cum cheltuieşte cu noua sa ”fixaţie”. Pare a fi mai mult în limbă după ea, decât în formă ca fotbalist. Auzi!? Să o trimită cu taxiul pe ruta Bucureşti- Piteşti şi retur; sau pe scurt, să spargă trei mii de euro într-o seară, pentru o noapte, e caz de targă… Of , nedreapă este uneori Pronia! Cum dă Ea bani la toţi neisprăviţii… Şi, mamă, cum mai aleargă el după blonda bucăţică! De-ar face-o aşa şi pe teren…

Că aminteam de fixaţii, am impresia că băiatul ăsta nu are pasiuni, iubiri sincere, să nu mai zic romantice sentiment virtual la unele specii. El are doar fixaţii. De colecţionar. Iată-l “pitit în romanul lui Fowles”, aidoma ”calibanului” Frederick Clegg. Alias Nilă… Nu e colecţionar? Poate e consumator. Sau, parior cu sine: ”pe cât c-o am şi p-asta?” Mai precis, eu presupun că aici e o undă de patologic. O fi ceva buba la cerebeluţ… Apoi, tu eşti o tipă mai vizibilă şi mai volubilă, dar mă gândesc cât şi câte a putut suferi pe tăcute săraca handbalista părăsită de el pentru tine. Una peste alta, zi mersi că, cu toată suferinţa sufletească – dar care se va vindeca – ai scăpat. Eşti o fată liberă. Faci ce vrei. Dar, vezi ce faci…şi, mai ales cu cine.