Featured

Daniela Crudu a dezvăluit motivul pentru care și-a schimbat silicoanele: «Eram în depresie»

Daniela Crudu a împlinit recent 29 de ani și, cu această ocazie, a dorit să facă o mică schimbare din punct de vedere estetic, care, spune ea, o ajută să se simtă mai bine în propria piele și o face să fie mai fericită. Fosta asistentă TV și-a pus de curând o pereche de silicoane mai mari, renunțând la cele vechi pe care le avea deja de 12 ani.

 Dacă inițial toată lumea a crezut că bruneta a dorit pur și simplu să-și mențină statutul de una dintre cele mai sexy femei din showbizul românesc prin această nouă intervenție, se pare că au existat și câteva probleme cu care vedeta s-a confruntat, care au făcut-o să ia această decizie.

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Daniela Crudu a dezvăluit care sunt realele motive care au determinat-o să se prezinte din nou în cabinetul medicului estetician. Fiind deja obișnuită cu aceste proceduri, după ce şi-a operat nasul, și-a mărit buzele şi și-a făcut și o mică intervenție pentru a scăpa de bărbia dublă, acum vedeta a dorit să-și augumenteze și bustul, deși deja avea o operație estetică în acest sens.

Astfel,laintoarcerea din Nadagacar,unde a filmat pentru emisiune „Ultimul Trib”,vedeta si apus din nou impanturi mamare, explicând ulterior că a luat această decizie pentru a trece mai ușor peste o perioadă neplăcută în care a fost chiar în depresie.

blank

Motivul pentru care Daniela Crudu și-a schimbat silicoanele

„Eu am mâncat mărar și m-am și frecat și au crescut, glumesc. Acum am în fiecare câte 530 de ml. Eram în depresie, am simțit nevoia de o schimbare. Mi-am dorit un bust proeminent, omul când îmbătrânește o ia razna. Nu eram feminină, acum sunt. Aveam plângeri, nu îi mai schimbasem de 12 ani. Trebuia să se vadă. Mie îmi place să mă pozez non-stop. În ultimul timp mi se părea că sunt prea mici în poze, acum mi se pare că se văd mai marfă. Vreau să le mai schimb când o să fac un copil, le fac mai mari”, a dezvăluit Daniela Crudu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show. 

Pentru că a primit multe întrebări de la admiratoarele sale, referitoare la medicul care i-a făcut procedura, Daniela Crudu a susținut că și-a augumentat bustul la un doctor în care are foarte mare încredere, unde și-a trimis și mama și sora, dar și aproape toate prietenele ei bune.

 

blank