Daniel Tudorache
Actualitate

Daniel Tudorache, ironic cu Clotilde Armand. Vezi ce a spus

Canicula din ultimele zile nu l-a împiedicat pe Daniel Tudorache – fostul edil al Sectorului 1 – să iasă din casă și să caute răcoarea mult dorită în Parcul Bazilescu.

Numai că plimbarea relaxantă a dus și la o concluzie tristă, una dintre aleile străjuite de bănci fiind acoperită cu coji de semințe. Imaginea l-a determinat pe Daniel Tudorache să posteze pe pagina sa de socializare o fotografie sugestivă, dar și un mesaj ironic la adresa Clotildei Armand.

”Mai e un pic până ce cojile de semințe se vor încastra în tartanul din Parcul Bazilescu”, a scris Daniel Tudorache, iar în continuare a formulat, în aceeași tentă ironică, și o propunere pe care actualul edil al sectorului ar putea să o ia în considerare.
Daniel Tudorache
Daniel Tudorache, sfaturi pentru Clotilde Armand

Daniel Tudorache: ”Cred cu tărie că avem nevoie și de un al patrulea contract de salubrizare”
”Scandalul gunoaielor” din Sectorul 1 nu s-a încheiat, încă, asta în pofida faptului că primarul Armand a semnat contracte cu alte firme de salubrizare, în contextul stării de alertă care este valabilă timp de 30 de zile în Sectorul 1.

Decizia Clotildei Armand, criticată de multe voci și considerată un ”avantaj” pentru ”firme prietene”, nu a rezolvat problema, cel puțin deocamdată. Daniel Tudorache îi recomandă primarului Sectorului 1 să mai semneze încă un contract, eventual să înființeze chiar o… poliție locală privată.

”Cred cu tărie că avem nevoie și de un al patrulea contract de salubrizare, dar și de o poliție locală privată. Nu-i așa, Madamarmand?”, întreabă fostul edil al Sectorului 1 în mediul online.

”La administrație nu vă pricepeți. Doar la scandal”
După ce o furtună puternică a afectat Capitala, la sfârșitul lunii iulie, Daniel Tudorache a acuzat-o pe Clotilde Armand că nu a trimis angajații Administrației Domeniului Public (ADP) pentru a ridica de pe stradă copacii rupți de vijelie.

Fostul edil a concluzionat, de altfel, că actualul primar al Sectorului 1 nu se pricepe decât la scandal, nicidecum la administrație. 

De peste 16 ore zac copacii ăștia pe stradă, pe Dobrogeanu Gherea. Madame Armand, dacă i-ați fi mobilizat pe cei de la ADP cu aceeași promptitudine cu care v-ați mobilizat trollii și aplaudacii de pe Facebook să îmi invadeze pagina, nu mai erau de mult pe carosabil. Doar că asta se cheamă administrație, iar la administrație nu vă pricepeți. Doar la scandal”, a scris fostul primar al Sectorului 1 pe pagina sa de socializare.