Daniel Tudorache
Featured, Politic

Daniel Tudorache, fost primar al Sectorului 1: ”Tandemul Clotilde Armand – Nicușor Dan dăunează grav sănătății”

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1 al Capitalei, a ajuns la concluzia că există un tandem politic care ”dăunează grav sănătății”, iar într-o postare publicată pe pagina sa de socializare îndreaptă un deget acuzator către Clotilde Armand și Nicușor Dan.

Pornind de la situația unui tânăr din București care a fost mușcat de picior de un șobolan, în zona Pieței Romane, ajungând la spital, Daniel Tudorache transmite că un astfel de incident nu ar trebui să mire pe nimeni, în condițiile în care serviciul de deratizare din Primăria Municipiului București este ”pe butuci”, iar Clotilde Armand ”hrănește” șobolanii din Sectorul 1 cu ”gunoi de bună calitate”.

”Tandemul Clotilde Armand – Nicușor Dan dăunează grav sănătății. Aseară, șobolănimea aciuată în centrul Bucureștiului a făcut deja prima victimă: un tânăr a fost mușcat de picior, în fața reședinței sale din zona Piața Romană, și a fost nevoit să meargă la spitalul de boli infecțioase Colentina. Medicii au început deja tratamentul cu antirabic”, scrie Daniel Tudorache în mediul online.

”Nu e de mirare, având în vedere ritmul în care se înmulțesc (n.red. – șobolanii), în condițiile în care Nicușor Dan îi ocrotește (serviciul de deratizare al PMB este pe butuci), iar Madam Armand îi hrănește de luni bune cu gunoi de calitate în Sectorul 1”

Daniel Tudorache

”Primarul validat minte cum respiră”

Daniel Tudorache o acuză pe Clotilde Armand că ”minte cum respiră”, fiind interesată exclusiv de propria imagine. Numai că, dincolo de această preocupare, nu sunt soluții pentru problemele cetățenilor din sector, afirmă fostul primar al Sectorului 1.

Armand ”compară mere cu pere și ies prune”, mai scrie Tudorache în mediul online, iar ”nota de plată crește” în timp ce relația primarului cu Consiliul Local nu funcționează din cauza minciunilor, șantajului, amenințărilor și presiunii.

”Primarul validat minte cum respiră. Nu o interesează nimic altceva decât propria imagine. Despre soluții pentru problemele cetățenilor nu poate fi vorba. Relația cu Consiliul Local, adică cu reprezentanții locuitorilor, o tranșează scurt: minciună, șantaj, presiuni, amenințări. Inclusiv la adresa partenerilor de coaliție. Povestea de ieri, cu uite contractul, nu e contractul, cu operatorul de salubritate Brai-Cata, este ultimul exemplu.

Pe Facebook, compară mere cu pere și ies prune. Pe care le înghit pe nemestecate cohortele de aplaudaci. Sper că organele abilitate nu și-au pierdut din abnegație și devotament și își vor face treaba urgent și în ceea ce privește încălcarea legii în Primăria Sectorului 1. Nu de alta, dar nota de plată crește, iar plătitorii suntem noi”, conchide fostul primar al Sectorului 1.