Featured, Investigaţii

Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI, a postat un video ce ar demonstra legăturile șefului din SRI, Dumitru Dumbravă, și judecătorul Horia Șelaru

Înainte de audierea lui Dumitru Dumbravă, secretar general al SRI, în comisia din Parlament, au apărut tot felul de dezvăluri privind contul de Facebook al acestuia, prin care ar transmite directive jurnaliștilor care sunt în colaborare cu acesta, dar și unora dintre magistrați.

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a făcut dezvăluiri bombă pe blogul personal. Dragmir spune că unul dintre judecătorii căruia Dumbravă îi dă ordine este Horia Șelaru. Dumbravă avea un cont pe Facebook scris cu grafie georgiană, cont pe care l-a închis azi.

”De ce a cerut UNJR de ieri modificarea legii în sensul că ofițerii de informații să meargă la pușcarie dacă intervin în justiție?

Pentru că legea a fost încălcată repetat și grosolan.

Astfel de legături cu procurori și judecători încalcă Constituția.

Și fiind vorba de încălcări ale Constituției, pe baza materialelor/probelor tehnice pe care le dețin, Comisia Parlamentară poate face verificări ample.

În 22 octombrie 2017 generalul Dumbravă dă un check-in din Parcul Văcărești.

Imediat stârnește o reacție de uimire din partea unui prieten. Valentin Horia Șelaru. Judecător al Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Personaj faimos.

Repet, Valentin Horia Șelaru este cel ce reacționează la checkin-ul prietenului său. Inițiativa vine de la judecător. Pentru că “georgianul”/“armeanul” Dumbravă descoperim că face parte din lista scurtă și elitistă de prieteni a judecătorului ÎCCJ.

Întâmplare?

Încet, încet vom descoperi că “georgianul”/“armeanul”/ Dumbravă este foarte popular.

Vedeți mai jos un screencasting-screenrecording. Ca să nu avem discuții.

Sunt convins că serviciul va lua măsurile necesare care se impun și legea se va aplica.

#nuvăfiefrică”, e mesajul lui Daniel Dragomir.

blank