Showbiz, Stiri

Daniel Buzdugan a ajuns de urgenta la spital!

Daniel Buzdugan a ajuns la spital de urgenta la spital. Realizatorul de radio are mana stanga fracturata, iar acum are o orteza de sustinere.

Daniel Buzdugan a ajuns de urgenta la spital! Afla in ce stare se afla prezentatorul de radio!
Se pare ca fractura este una destul de grava, caci doctorii nu l-au lasat sa plece pe Buzdugan pana nu i-au facut si o tomografie.
„Daniel s-a dus de urgenta la spitalul „Moxa” din Bucuresti, iar medicii ortopezi de acolo i-au pus imediat bratul intr-o orteza, pentru ca fractura sa nu se adanceasca. In plus, i-au prescris un tratament medicamentos si repaos pentru o perioada, intrucat cu astfel de probleme nu este de joaca.
Doctorii au considerat ca este indicat sa il bage pe Daniel la computerul tomograf pentru a afla daca mana trebuie operata sau daca acea fasa de sustinere pusa in prima faza a dat rezultate pozitive. O astfel de investigatie este practic obligatorie la trei zile de la accident, pentru a se vedea stadiul rupturii si daca exista vreo posibila problema cu circulatia sangelui si cu formarea de cheaguri. Din fericire, rezultatele analizei au fost bune si Daniel poate rasufla usurat. Nu trebuie decat sa poarte orteza timp de o saptamana, pe urma va face o serie de exercitii medicale, care sa il ajute la vindecarea cat mai rapida a mainii stangi”
, au declarat prieteni ai vedetei.

blank