Dani Oțil
Showbiz

Dani Oțil spune ce îl enerva în relația cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil a dezvăluit ce îl enerva la Mihaela Rădulescu pe vremea când erau împreună. Vedeta de la Pro TV și matinalul de la Antena 1 s-au despărțit însă, iar în prezent fiecare trăiește o altă poveste de dragoste.

Prezentatorul TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a povestit detalii neștiute din relația pe care a avut-o cu jurata de la „Masked Singer România”.

Ce îl enerva pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu când formau un cuplu
El a spus în cadrul unui podcast ce l-a enervat cel mai mult la Mihaela Rădulescu.

„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea ‘păi asta am făcut eu acum zece ani’ și te desfundai, îți dai seama.

Eu îi ziceam: ‘bă, tu știi că eu m-am dat de te tiroliană de pe stâlpul…’ și ea zicea: ‘tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare’. Eu m-am simțit super de c…’, a mărturisit Dani Oțil, în podcastul lui Speak.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul autohton. După o relație de aproape cinci ani, cei doi au rămas buni prieteni. După despărțire, amândoi și-au refăcut viața, ea fiind cu pilotul Felix Baumgartner.

La începutul lui 2020, în ianuarie, prezentatorul TV a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu în timpul unei vacanțe în Mexic, iar în luna septembrie, a venit pe lume primul lor fiu.

Ce spunea Mihaela Rădulescu, despre noua relație a lui Dani Oțil
Mihaela Rădulescu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Dani.

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă.

Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine”, a precizat Mihaela Rădulescu, în urmă cu ceva timp.