Showbiz

Dani Oțil, părăsit de Gabriela Prisăcariu?! Probleme mari în familia prezentatorului

Dani Oțil (42 de ani) a povestit că Gabriela Prisăcariu l-a amenințat că divorțează. Prezentatorul a recunoscut că s-a certat cu soția lui și că nu au ajuns la o înțelegere.

Zilele acestea, Dani Oțil (42 de ani) a povestit că Gabriela Prisăcariu l-a amenințat, într-o ceartă, cu divorțul. Prezentatorul a recunoscut că există ceartă în familia lui și că a crezut că nu va rezolva situația.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt împreună de mai bine de doi ani și s-au căsătorit în luna mai a anului 2021. Prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” și modelul cu 12 ani mai tânără au un fiu împreună, pe nume Luca Tiago, de un an.

Chiar dacă cei doi își arată iubirea pe rețelele de socializare, Dani a povestit că soția lui a vrut să divorțeze de el pentru că nu a dat temperatura mai mare în casă. Moderatorul de la Antena 1 a recunoscut că Gabriela Prisăcariu ar fi fost în stare să plece.

„Ce temperatură consideră o femeie că ar fi normală într-o cameră de om astfel încât să nu ți se usuce gâtul și să nu mori de cald? Aseară nu am mai putut, mi-a zis soția că ei îi explodează capul de frig, n-am mai suportat și am pus pe Google: «Care este temperatura normală într-o cameră?» și o să zică 20 de grade.
Zilele acestea, Dani Oțil (42 de ani) a povestit că Gabriela Prisăcariu l-a amenințat, într-o ceartă, cu divorțul. Prezentatorul a recunoscut
Păi la 20 de grade, soția mea pleacă în Berceni, cu copil, pisică și bonă. Mi-a zis că dacă scrie mai puțin de 24 de grade pe ăla, divorțează”, a spus, glumeț, Dani Oțil, potrivit Cancan.

Dani Oțil, probleme cu banii

Dani Oțil s-a mai confruntat și cu o altă problemă. El a povestit că a observat că în contul său de franci elvețieni, pe care îl folosește doar pentru a plăti ratele la bănci, a apărut o sumă de bani destul de mare, o tranzacție pe care nu o înțelege.

„De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni, pe care nu-l foloseam absolut deloc,- îl foloseam strict pentru rate – mi-au apărut în jur de 15.000 de franci elvețieni.(…) De atunci mă chinui să aflu cu banca de unde sunt banii, de la cine i-am primit, o fi vreo moștenire, vreun cadou de la o doamnă generoasă.

O să mă întrebați «de ce ești prost și le-ai spus», păi în primul rând pentru că sunt un om corect, așa mi-a zis tata, să fiu un om corect dacă plec la București. În al doilea rând nu vreau ca peste încă o săptămână, două sau o lună să vină careva și să zică «ai primit bani de la un terorist grec sau hai la pârnaie, pentru că același terorist grec dădea bani din firma lui – paradis fiscal – diverșilor oamenilor rău făcători».

Având în vedere că pe extras nu apare mare lucru, apar numai litere și cifre, dar nu există un iban sau un nume, voi ce ați face? (…) M-am gândit că dacă iau de toți banii poșete soției, nu o să zică nimeni nimic, doar o să ia poșetele înapoi”, a povestit Dani Oțil.

blank
blank