Dani Oți
Showbiz

Dani Oțil, noi ironii pe seama Lidiei Buble: „La așa nas, nu era să vinzi cordeluțe de păr”

Dani Oțil a făcut o nouă glumă pe seama Lidiei Buble, fosta iubită a lui Răzvan Simion.

De altfel, gurile rele spun că în cei cinci ani în care Lidia și Răzvan au fost împreună, Dani, bunul lui prieten, nu prea a avut-o la suflet pe artistă.

Dani Oțil, încă o glumă pe seama Lidiei Buble

Lidia Buble a fost invitată în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ea a spus că-i plac foarte mult parfumurile, motiv pentru care va lansa propria ei aromă – „Karma”.

Dani Oțil a intervenit atunci și s-a plâns că mirosul din cabina prezentatorilor e prea puternic, aluzie la artistă, care tocmai își schimbase ținuta. Lidia i-a replicat atunci că „o să mai fie acolo pentru câteva săptămâni”.

„E, lasă că ai mai tot fost!”, a răspuns Dani Oțil

El a pretins apoi că se abține să fie răutăcios, dar tot a făcut o glumă pe seama ei: „Ahhh! Am vrut să spun o răutate, dar nu o spun…Că la așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr. Ți se potrivește să vinzi parfumuri”.

În ultima vreme, Lidia Buble are ceva probleme cu brandurile, care n-ar mai vrea să colaboreze cu ea, după ce a fost trimisă în judecată. Ea ar fi mituit un polițist care a oprit-o în trafic. Interceptările în dosar au arătat, însă, și cum artista a fost hărțuită sexual de agent.

Dani Oțil n-ar fi în relații prea bune cu Lidia Buble

De-a lungul relației dintre Simion și Buble, presa mondenă a speculat că Dani n-ar prea fi acceptat-o pe artistă în preajma sa, ba chiar prietenia dintre cei doi ar fi avut de suferit din această cauză. Dani Oțil, însă, a negat categoric zvonurile.

„E ori o glumă, ori o prostie. Mă înțeleg foarte bine cu Lidia de la început. Îmi plac oamenii pozitivi. Ne știm de la gradiniță (n.r. Răzvan Simion). Nu cred că relația a ”evoluat”.

Cred că ne bazăm unul pe altul exact ca atunci: necondiționat. Ne contrazicem, dar nu ne certăm. Suntem firi total diferite. Nu am împărțit niciodată bani sau fete! Poate ăsta e unul din secrete”, a spus Dani Oțil pentru Evenimentul Zilei.