Showbiz, Stiri

Dani Oţil, îndrăgostit lulea timp de şapte ani!

Iubirea lui secretă s-a dus la puţin timp după ce a fost împărtăşită

dani-otil-relatie

Dani Otil marturiseste ca a fost, in adolescenta, indragostit in secret timp de sapte ani de o fata. Dupa multa vreme a avut curajul sa ii spuna ce simte. Din fericire, sentimentele au fost reciproce, insa relatia lor a durat ulterior prea putin, pana la banchet.

Dani Otil isi aminteste ca in perioada adolescentei a fost indragostit nebuneste, timp de sapte ani, de o fata din orasul lui natal, Resita. Pasiunea lui a inceput in clasa a cincea. A inceput sa o iubeasca atunci in secret, iar sentimentul a durat sapte ani.

Abia spre finalul liceului a avut curajul sa ii marturiseasca ce simte. Din fericire, sentimentele au fost reciproce, insa relatia lor a durat ulterior prea putin, pana la banchet.

„Eram indragostit in secret. Mi-am construit pasiunea din a cincea pana intr-a douasprezecea. Apoi i-am spus, la un revelion. Ea m-a pupat si mi-e zis ca si ea. A durat pana la banchet. Nu semana cu ce mi-am construit. Am spus eu primul „gata“. Ma plictisisem”, s-a confesat el intr-un interviu luat chiar de actuala lui iubita, Mihaela Radulescu, pentru revista Unica.

mihaela-radulescu-dani-otil11

Dani Otil explica, cu subinteles, cum ar trebui sa se pregateasca un tanar pentru prima lui experienta sexuala.

„E ca si cu motorul de enduro. Parintii se ingrijesc de baze si limitarea pericolelor. Apoi, citesti cat poti de mult si incerci sa gasesti un prieten care te mai poate indruma, echipa corect. Te apuci doar cand te asiguri ca stii despre pericole. Cu un pic de antrenament, fara sa uiti ca in fiecare zi ramane ceva nou de descoperit, ai sanse sa faci performanta”.