Showbiz, Stiri

Dani Oţil avea liber şi n-a profitat!

Mihaela Rădulescu: “Dani are voie sa pipaie fete! Pentru ca-si da singur voie sa faca ce vrea!”

media_137924534920501400

Zvonul ca Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au despartit i-a surprins pe multi, mai ales ca cele doua vedete s-au iubit cinci ani iar intre ei nu a aparut vreodata un semn de despartire!

In ciuda diferentei de varsta dintre ei, de 11 ani, relatia a durat foarte mult si a fost una foarte moderna si libertina, dovada fiind si declaratiile Mihaelei de la inceputul idilei cand a spus ca-i “da voie lui Dani sa pipaie si alte fete”!

Mihaela Radulescu si Dani Otil s-au cuplat in toamna anului 2008, dupa ce diva a divortat de al treilea sot, omul de afaceri Elan Schwartzenberg- cu care are si un baietel! Fara indoiala, toamna lui 2008 si sfarsitul aceluiasi an au infierbantat presa mondena din Romania, Mihaela si Dani fiind atunci cel mai vanat cuplu de catre jurnalisti.

Povestea de iubire dintre Mihaela si Dani a fost una foarte intensa, insa a debutat foarte…libertin! Imediat după ce s-a cuplat cu mai tânărul Dani, Mihaela Rădulescu a făcut declaraţii surprinzătoare!

 “Ceea ce facem in emisiuni (caci, stiti, eu si Dani avem aceeasi meserie) are prea putina legatura cu viata de acasa. Stiu, o femeie geloasa si complexata n-ar suporta sa-si vada iubitul pipaind alta femeie. Dar eu stiu ca-n meseria noastra suntem personaje, oricat de firesc ne-am comporta. Personajul Dani, la TV, contine si o latura macho si una histrionica, si altele, adecvate la context, adica la sumar. Cine-si imagineaza ca pipaiala de la TV continua in vreun dormitor, cine crede ca pe Dani il excita astfel de jocuri inseamna ca e putin neatent si nu s-a prins ca Dani se joaca atat cu mintea invitatilor, cat si cu mintile privitorilor. Deci, da, m-ati intrebat daca Dani are voie sa pipaie fete, – raspunsul corect – da, are voie. Pentru ca-si da singur voie sa faca ce vrea. Eu doar dau si primesc, nu cer si nu smulg nimic de la el, nu doresc sa schimb Personajul, ci doar sa ma adaptez la Om”, declara Mihaela Radulescu in 2008, la o lună după ce relaţia lor devenise oficială.

Acum, Mihaela Rădulescu i-a drumul de tot lui Dani, să pipăie şi în studio şi în dormitor pe cine vrea, însă el a picat în depresie şi nu vrea o asemenea libertate. (I.G.)