Gabriela Prisăcariu
Showbiz

Dani Oțil a rămas mască! Incredibil ce a făcut Gabriela Prisăcariu. Fanii au taxat-o imediat

Internauții au luat-o în colimator pe Gabriela Prisăcariu. Într-una dintre postările ei, aceștia au observat un detaliu peste care nu au putut trece.

Partenera de viață a lui Dani Oțil a fost taxată dur de fanii săi, după ce într-o postare pe rețelele de socializare, a apărut într-o helancă neagră, prin care se vedea aproape tot. De aceea, internauții i-au atras atenția că a uitat să își pună sutien. De asemenea, frumoasa blondă a fost criticată și pentru faptul că ar fi mult prea slabă pentru înălțimea sa.

Ce au comentat internauții la postarea blondinei

Internauții au criticat-o dur pe Gabriela Prisăcariu pentru ținuta purtată, catalogând-o drept penibilă sau vulgară. Mai mult, unii chiar au ținut să-i aducă aminte să poarte sutien.

De asemenea, au remarcat și machiajul, care era mult prea strident.

„Măcar atât, oricum altceva nu ai de oferit”,

„Vezi, c-ai uitat să-ți pui sutien!”

„E scump gazul iarna asta”

„A văzut cineva machiajul?”

„Câteodată o dai în penibil spre vulgar”.

„Cel mai urât e când se văd sfârcurile la o femeie. Sincer, cred că te poți pune în valoare cu multe altele”

Acestea sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Gabriela Prisăcariu la postarea sa de pe Instagram.

Multe persoane au spus însă că a fost nevoie să vizualizeze clipul de mai multe ori pentru a înțelege despre ce este vorba.

Ce răspuns a avut Gabriela Prisăcariu pentru criticii săi
Pe de altă parte, mulți au lăudat-o pe Gabriela pentru faptul că este într-o formă fizică de invidiat, având în vedere că a adus pe lume un copil anul trecut. După sarcină, aceasta a slăbit foarte mult, cântărind în prezent 60 de kilograme.

Nici Gabriela nu a rămas fără replică. Ca răspuns la critici, aceasta a purtat aceeași helancă într-un story ulterior.

„Am văzut că helanca mea a făcut ravagii, așa că m-am decis să o păstrez și pentru acest story”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Totodată, blondina a spus că care probleme cu cel mic. Aceasta a spus că Tiago, fiul ei și al lui Dani Oțil, se trezește din 30 în 30 de minute și a menționat că abia uitase cum este să ai o asemenea noapte agitată.

blank