Dani Oțil
Showbiz

Dani Oțil a povestit cum a fost abordat de o vecină, după ce se întâlneau zi de zi în lift: ”Unii au fani, alții obsedați în bloc”

Dani Oțil a povestit cum a fost abordat de o vecină. Se întâlneau zi de zi în lift, dar nu s-ar fi așteptat niciodată ca ea să fie îndrăgostită de el, mai ales că niciodată nu au comunicat. Ei bine, nu, nu este o întâmplare recentă fiindcă acum toată lumea știe că îndrăgitul prezentator nu mai este un burlac, ci bărbat la casa lui, cu o soție minunată și un copil adorabil. Totuși, pus pe glume, așa cum este de obicei, nu a putut să nu le povestească colegilor de Neatza cu Răzvan și Dani prin ce a trecut în urmă cu 10 ani, pe când locuia la garsonieră.

Dani Oțil nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind unul dintre prezentatorii TV cunoscuți și îndrăgiți din mediul online. De-a lungul timpului a povestit numeroase evenimente din viața sa, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Mereu și-a amuzat fanii cu întâmplări neașteptate, însă cea de data aceasta a lăsat pe mulți fără cuvinte, fiindcă nimeni nu se aștepta să fie în acest fel abordat de către vecina lui de bloc.

Dani Oțil

Dani Oțil a povestit cum a fost abordat de o vecină, după ce se întâlneau zi de zi în lift: ‘Unii au fani, alții obsedați în bloc’Dani Oțil a povestit cum a fost abordat de o vecină, după ce se întâlneau zi de zi în lift: ‘Unii au fani, alții obsedați în bloc’

Dani Oțil este fără doar și poate un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o soție iubitoare și frumoasă, iar împreună trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Din rodul iubirii lor au rezultat și un băiețel absolut superb, care zi de zi le aduce zâmbetul pe buze. Cu toate astea însă, prezentatorul TV nu poate să nu-și amintească amuzat de unele întâmplări din viața lui de burlac.

Dani Oțil a povestit cum a fost abordat de o vecină, după ce se întâlneau zi de zi în lift
Dani Oțil nu s-a putut abține și a dezvăluit faptul că atunci când era burlac și locuia într-o garsonieră, a fost abordat de o vecină din bloc. Prezentatorul TV nu și-a dat seama pe atunci că ea ar putea să fie îndrăgostită de el, mai ales că nu-i dădea deloc semne. Totuși, culmea ironiei, mereu se găseau la același interval orar în lift, însă nu vorbeau unul cu celălalt.

Spre surprinderea lui Dani Oțil, care a aflat abia după mult timp, vecina sa de bloc îi scria mereu bilețele și i le punea în cutia poștală. Fiindcă el nu verifica mai deloc cutia poștală, le-a găsit după mult timp, când femeia s-a mutat deja de acolo. Amuzat, prezentatorul TV a povestit

„Voiam să vă întreb când ați primit ultima oară un bilețel scris de mână, dacă vă aduceți aminte.Unii au fani, alții obsedați în bloc. O să încep eu că poate nu aveți curaj. Stăteam la garsoniera, acum 10 ani și mi-a scris să vecina de la alt etaj, cu care mă vedeam în fiecare zi la fix aceeași oră în lift, dar niciodată nu am comunicat, pentru că era timidă.

Mi-a scris un bilețel frumos și a terminat cu un soare care zâmbea. Băi, ce ciudată și îmi cer scuze acum, poate vecina mea de atunci e măritată, are copii, poate are nepoți. Vecina timida am trecut-o în telefon. N-am sunat-o niciodată, pentru că eu am primit, eu nu mă uitam în poștă pentru că îmi scria doar banca și mă durea fix în poștă de bancă. Și am găsit biletul la 6 luni după. Mi-era rușine să zic, că era datat pe vremuri.’, a detaliat Dani Oțil, pe micile ecrane.

Dani Oțil a dormit pe pat improvizat în garsoniera lui Răzvan Simion

Citește și  Intimitate! Andra, pe o bancă, în parc

Ei bine, întâmplarea cu vecina nu este singura povestită de Dani Oțil în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion. Acesta nu s-a ferit să povestească și clipe mai puțin plăcute, precum faptul că nu avea deloc mulți bani și a dormit pe un pat improvizat din două fotolii în garsoniera lui Răzvan Simion, unde nu trebuia să plătească deloc.

„Noi am fost săraci, îți dai seama. Eu am dormit pe două fotolii la Răzvan în garsonieră, puse cap la cap, pentru că în pat erau el și Robi, prietenul nostru cel mai bine, că ei plăteau chirie. Eu la fotolii nu plăteam. (…)
totul pe larg în fața tuturor.

Am descoperit în timp că noi, oamenii de o anumită vârstă, trecuți de 30 de ani, care avem și niște garanții lăsate în viață, când n-ai vrea să pierzi lucruri materiale, gândim după sistemul călătorului cu avionul. Și dacă ai, și dacă n-ai frică de avion, n-ai cum să nu te gândești că se poate întâmpla ceva’, a declarat acesta în podcastul lui Damian Drăghici.

blank