Featured, International

Danemarca a decis să urmează modelul Germaniei să revină la normalitate

Pandemia de COVID-19 a afectat întreaga planetă, însă lucrurile încept să revină la normal! Danemarca a decis să urmează modelul Germaniei să revină la normalitate

După ce Germania a anunțat că Bundesliga va reveni săptămâna viitoare, Danemarca a decis să urmează modelul Germaniei să revină la normalitatedecis și să reia campionatul de fodbal. 

Oficialii au declarat că prima ligă daneză ar putea reveni până la finalul lunii, cel mai probabil pe data de 29 mai, potrivit besoccer.com

„E crucial să terminăm sezonul curent, am spus-o mereu, însă acest lucru trebuie făcut fără să punem sistem de sănătate sub risc. Liga este pe cale să înceapă”, a afirmat directorul asociației cluburilor din Danemarca.

Midtjylland, vicecampioana din Danemarca, a venit cu o idee inedită
Din cauza pandemiei de coronavirus, fanii nu au voie în stadion, însă un club din Danemaca a găsit o metodă cu totul inedită pentru a „rezolva” problema.

Midtjylland s-a gândit că fanii îşi pot urmări favoriţii în afara stadionului, aşa că au instalat ecrane gigantice în jurul arenei, iar suporterii vor putea veni la stadion şi vor putea vedea meciul din parcare. Evident, ei vor trebui să stea în maşini.

Conceptul este unul pe ideea drive-in, „ca la McDonald’s”, extrem de interesantă şi sigură în acelaşi timp, care poate fi productivă dacă avem în vedere că în parcarea clubului încap 2.000 de maşini, ceea ce ar însemna că un meci ar putea fi urmărit chiar şi de 10.000 fe fani.

Din parcare, fanii vor putea auzi şi comentariul meciului.

Midtjylland, lider în Danemarca
Midtjylland este echipa care ocupă „fotoliul de lider” în Danemarca, cu 62 de puncte.

Pe locul secund se află campioana FC Copenhaga, la 12 puncte distanță. Din sezonul regulat al primei ligi daneze ar mai fi de disputat doar două partide, primele șase echipe urmând să intre în play-off.

 

blank