Featured, Politic

Dancila zice ca vrea sanatate, ca de putere nu duce lipsa

Dancila zice ca vrea sanatate, ca de putere nu duce lipsa.“Nu voi ceda. Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic care ştie ce are de făcut. Vă asigur că am forţa de a merge mai departe, dacă voi avea susţinerea. Am datoria faţă de toţi colegii care mi-au acordat încrederea. Vă promit că am să depăşesc toate obstacolele şi piedicile. După câştigarea alegerilor din 2016, PSD a fost sub asediu. Guvernarea a fost atacată”, a spus premierul Viorica Dăncilă.

„Chiar şi aşa, în aceşti 2 ani, am reuşit să facem schimbări fundamentale, pe care oamenii care ne-au votat le simt. Guvernul Dancila a reuşit creşterea salariilor în Educaţie şi Sănătate, creşterea pensiilor, creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene”, a mai afirmat Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă, care împlineşte duminică 55 de ani, a declarat în şedinţa Consiliului Naţional PSD că îşi doreşte de ziua ei sănătate şi ca România să fie respectată şi să nu mai accepte ceea ce i se impune, fără a avea propria opinie.

„Îmi doresc sănătate pentru că putere am, mi-o daţi dumneavoastră. Îmi doresc ca România să fie respectată. În calitate de premier am să cer pentru ţara mea să fie tratată cu demnitate, să fie respectată şi să nu se mai întâmple să acceptăm ceea ce ni se impune fără a avea propria opinie, să acceptăm să fim criticaţi când ştim că nu merităm acest lucru, să acceptăm să fim sancţionaţi numai pentru că suntem o ţară din estul Europei. Sunt un pro-european convins, dar asta nu mă împiedică să cer respectul pentru ţara mea. În cele 6 luni de preşedinţie a Consiliului UE mă gândesc că în spatele meu vă aflaţi dumneavoastră”, a spus premierul Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă împlineşte duminică 55 de ani.

De altfel, rând pe rând, cei care au luat cuvântul i-au adresat urâri în şedinţa Consiliului Naţional PSD, care se desfăşoară duminică la Palatul Parlamentului.

blank