Actualitate, Featured

Dăncilă, ținta ironiilor, după pozele din timpul meciului România Suedia

Aflată în plină campanie electorală, Viorică Dăncilă a profitat de ocazie şi şi-a asociat imaginea cu cel mai important eveniment al zilei de vineri, meciul de fotbal dintre România şi Suedia.

Mişcarea gândită de oamenii din stafful Vioricăi Dăncilă s-a întors însă, precum un bumerang împotriva liderului PSD. Pe pagina de Facebook a candidatului la alegerile prezidenţiale a fost postată o fotografie în care se poate vedea cum Dăncilă urmăreşte meciul, alături de oamenii ei.

Doar că, în primul rând, un amănunt din această fotografie a fost remarcat de cei care au văzut-o şi a devenit un nou prilej prin care liderul PSD a fost luat peste picior. Concret, în fotografia postată, lângă televizor, se vede o bibliotecă…goală! „Oare care e cartea preferată a Vioricăi?“, a fost doar una dintre glumele care au circulat, în ultimele ore, în mediul online.

De asemenea, Dăncilă a fost acuzată că le-a purtat ghinion tricolorilor, care au pierdut cu 0-2, ceea ce, cu siguranţă, o exagerare, având în vedere că România n-a bătut decât Malta şi Feroe în actualele preliminarii şi a fost învinsă de Suedia şi la Stockholm.