Featured, Politic

Dăncilă spune că în 2020 se va încheia cariera politică a lui Ponta

Contre între fostul lider PSD Viorica Dăncilă și liderul Pro România, Victor Ponta.

Ponta a declarat, la Timişoara, că îşi doreşte ca Sorin Grindeanu să facă reformă în PSD şi să reuşească să convingă social-democraţii că ”Odiosul şi Sinistra” nu mai au ce căuta în partid. Ponta a mai spus că nu îi va fi uşor lui Grindeanu ”să facă curăţenie” și că Pro România ar putea face o alianţă cu un PSD condus de Grindeanu şi cu o echipă de conducere reformată. Replica lui Dăncilă nu s-a lăsat așteptată. Aceasta spune că ”2020 va fi anul dispariţiei politice a lui Ponta şi a partidului său”.

”E înduioșător cum Victor Ponta își exprimă constant grija față de PSD și cum susține ideea reformei în partidul nostru. Evident, nu păcălește pe nimeni, fiindcă toți știm cât de mult „iubește” Ponta PSD-ul. Atât de mult încât s-a aliat cu Iohannis și Orban pentru a da jos un guvern PSD care a făcut multe lucruri bune pentru români.Ponta ne dorește binele în vorbe, dar în fapte s-a dovedit cel mai mare dușman al partidului nostru. Singura competență și preocupare a lui Ponta în ziua de azi e parazitismul politic – de cine se mai agață, pe cine mai amăgește, cui îi mai vinde gogoși.

2020 va fi anul dispariției politice a lui Ponta și a partidului său. În fața electoratului de stânga și-a pierdut orice credibilitate, iar electoratul de dreapta nu l-a agreat niciodată. PSD e singurul partid care a reprezentat și poate în continuare reprezenta cu succes electoratul de stânga”, a scris Dăncilă sâmbătă pe Facebook.

Cine îl mai dorește pe Grindeanu

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, fost președinte executiv al partidului, a declarat, sâmbătă, că îşi doreşte foarte mult ca Sorin Grindeanu să-i fie coordonator politic, precizând, însă, că „asta poate să însemne multe”.

„M-aş bucura foarte mult ca Sorin (Grindeanu – n.r.) să-mi fie coordonator politic. Asta poate să însemne multe. Sau, hai să spunem altceva şi mai frumos care poate să dea o ştire şi mai şi, să ne fim amândoi, când unul când celălalt, coordonatori pe parte politică în perioade diferite, într-o ordine oarecare. Şi asta poate să însemne (…) foarte mult”, a afirmat Teodorovici, la Conferinţa de alegeri a PSD Tulcea