Featured, Politic

Dăncilă se agită, dar echipa ei încearcă să îl contacteze pe Iohannis. Vezi de ce

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, îl provoacă, din nou, pe Klaus Iohannis la o dezbatere în ultima zi de campanie. Dăncilă susține că este pregătită până în ultimul moment să dezbată cu președintele și că deja echipa sa încearcă să ia legătura cu staff-ul candidatului PNL. Klaus Iohannis se află însă în ultima zi de campanie la Bacău, unde va avea la ora 17 o întâlnire cu cetățenii, conform unui comunicat de presă al Partidului Național Liberal.

„Indiferent de opțiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteți de acord cu toții că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este DE NEACCEPTAT. Nimeni, dar absolut nimeni, nu și-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală.

Nimeni nu a înțeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis. Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreț și lipsă de reacție la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis?”, transmite Viorica Dăncilă, într-o „scrisoare deschisă”, pe Facebook.

Fostul premier face din nou apel la dezbatere și susține că ea este pregătită pentru confruntare.

„Eu, până în ultima clipă, voi insista și voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer și o merită!Așa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire”, a mai scris Dăncilă.

 

blank