Actualitate, Featured

Dancila, omul politic al anului 2018. Vezi cine o propune

Dancila, omul politic al anului 2018 Sputnik, site controlat de statul rus, a publicat, miercuri, un articol laudativ la adresa premierului României, propunând-o pe aceasta pentru titlul de omul politic român al anului Centenarului, fiind lansat un sondaj in acest sens.

Premierul Dancila este catalogat ca “un om politic s-a dovedit o uriașă supriză, dovedind calm, pricepere și, peste toate, un nivel al demnității mult peste ce am văzut în ultimii ani”.

“Prima femeie din istoria ţării care conduce Guvernul a avut intervenţii memorabile în Parlament, în cadrul unor manifestări interne şi internaţionale, la şedinţele Cabinetului sau în diverse interviuri şi conferinţe de presă”, se mai arată în articol.

Discursul din Parlamentul Europei, in care Viorica  spune ca nu a mers in forul european ca sa dea socoteala, este considerat de Sputink a fi unul istoric, mentionandu-se in articol ca “sunt cuvinte pe care niciun premier sau șef de stat român nu a mai avut curajul să le rostească în fața Europei”.