Featured, Politic

Dăncilă își face singură curaj și anuntă, din SUA, că moțiunea de cenzură nu va trece

Aflată în Statele Unite, premierul Viorica Dăncilă a scris miercuri, pe Facebook, un mesaj în care susține că moțiunea de cenzură a Opoziției va fi respinsă în Parlament. „Moțiunea de cenzură cu care ne amenință opoziția nu va trece nici de această dată. Au mai încercat acest lucru, nu de mult, și au eșuat lamentabil”, a scris prmierul.

Prim-ministrul susține că partidele din opoziție nu au un program de guvernare și o echipă guvernamentală motiv pentru care actualul Guvern își va duce mandatul la capăt.

„Au mai ratat o dată această tentativă când au venit în Parlament fără o viziune, fără program de guvernare și fără o echipă guvernamentală. Și tot așa vin și acum, fără alternativă și fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi. Și fiindcă nu poate exista susținere pentru…nimic, nici această moțiune nu va trece”, scrie premierul

În mesajul său, Dăncilă atacă Opoziția despre care spune că este slabă, dezbinată și lipsită de seriozitate.

„PSD este un partid unit, responsabil și care a înțeles că avem misiunea de a guverna România și a ne duce programul la capăt. Pentru asta am fost votați în 2016 și asta vom continua să facem, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziții slabe, dezbinate și lipsite de seriozitate și asumare când vine vorba de viitorul țării și al românilor”, a mai scris Viorica Dăncilă.

Președintele PNL a declarat marți că Opoziția a strâns 237 de semnături. Pentru a fi adoptată, moțiunea de cenzură trebuie să adune 233 de voturi.