Actualitate, Featured

Viorica Dăncilă a facut o noua gafa in invitatia la Ateneu

Dăncilă a facut o noua gafa in invitatia la Ateneu . Deputatul Cătălin Nechifor a semnalat miercuri, pe Facebook, că steagurile UE și României lipsesc de pe invitația pe care a primit-o din partea premierului Viorica Dăncilă la concertul care marchează preluarea de către România a președinției Consiliului UE.

Context: Vizita lui Jean-Claude Juncker la Bucureşti, alături de Colegiul Comisarilor şi un concert la Ateneu marchează, pe 10 ianuarie, preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului UE. Programul artistic va fi asigurat de Orchestra Uniunii Europene, formată din muzicieni din cele 28 de state ale Uniunii, respectiv de artişti români de recunoaştere internaţională, precum Adela Zaharia, Ruxandra Donose, Michael König, Sorin Coliban şi Corul Filarmonicii ‘George Enescu’. Dirijorul concertului va fi Ion Marin, în timp ce corul este coordonat de Ion Iosif Prunner
„Am primit astăzi o invitație din partea prim-ministrului României (așa scrie) de a participa la un concert la Ateneul Român, cu ocazia debutului președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Toate bune și frumoase, doar că micile greșeli cu care ne-a obișnuit doamna Viorica Vasilica Dăncilă și superficialitatea cu care sunt tratate micile detalii, fac din nou diferența între ceva serios, solemn și bifarea unor evenimente ca să fie bine să nu fie rău. În primul rând, logo-ul președinției este printat greșit. Lipsesc, din păcate, elementele importante: steagurile UE și României”, a scris Nechifor.

blank