Premierul Viorica Dăncilă a spus la Satu Mare, unde participă la o ședință de lucru la Prefectură, că este suficient de puternică să facă față unei armate care o denigrează. Declarația a venit după ce un vârstnic din sală și-a declarat admirația față de Dăncilă, potrivit Mediafax.

Un vârstnic aflat în sala în care are loc o ședință de lucru s-a declarat un admirator al premierului, așezându-se în genunchi în fața acesteia și sărutându-i mâna.

„Sunt destul de puternică să fac față unei armate care mă denigrează. Ei vorbesc, noi ne facem treaba”, i-a răspuns Dăncilă.

În discursul rostit în fața participanților, premierul i-a asigurat că există disponibilitate pentru discuții cu toată lumea și s-a referit apoi la protestatari.

„Credeți-mă, vă spun sincer, aveam disponibilitate să discut și cu cei care contestă guvernarea, să văd ce îi nemulțumește, poate este ceva bazat pe un lucru real. Dar un dialog trebuie să fie un dialog constructiv. Nu putem cu jigniri sau cu violențe să schimbăm lucrurile. Eu sunt convinsă că asta nu ne caracterizează pe noi ca români, cu atât mai puțin în zona dumneavostră, unde sunt oameni deosebiți.”, a afirmat premierul.

Citeste si...
Corneliu Vadim Tudor pârăşte PSD-ul la Bruxelles: "Vor să fure casa copiilor mei"

La sosirea în Satu Mare, premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată de câteva zeci de protestatari, care au scandat „Fără mici și bere, PSD-ul piere”, „Susțineți hoții, vă pleacă nepoții”, „PSD ciuma roșie”, „Rușine, rușine, rușine să vă fie” sau „Jos Corupția”. Jandarmii au format un cordon în fața protestatarilor, pentru a-i ține la distanță, iar la un moment dat, membrii PSD au fost mutați de către jandarmi în fața protestarilor, în așa fel încât i-au acoperit pe aceștia.