Featured, Politic

Viorica Dăncilă a băgat, de urgență, PSD în CEx

Social democraţii nu au avut niciun dubiu că Viorica Dăncilă va ajunge în turul doi, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al PSD. Valeriu Steriu a precizat că echipa lui Dăncilă se pregăteşte intens pentru bătălia finală şi pregătește o dezbatere cu contracandidatul Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă îi cheamă la partid pe liderii din teritoriu. În primul rând vor analiza fiecare județ în parte pentru că există nemulțumiri privind mobilizarea în județe care votează în mod tradițional cu PSD la toate tipurile de alegeri.

La Constanța, Viorica Dăncilă a luat jumătate din totalul voturilor primite de Klaus Iohannis, iar în Neamț, județ condus de baronul Ionel Arsene, șefa PSD a primit cu 20.000 de voturi mai puțin decât Klaus Iohannis.

Până pe 24 noiembrie, al doilea tur al prezidențialelor, Viorica Dăncilă a cerut cel puțin două mitinguri în țară. Șefa PSD vrea să meargă în două orașe mari ca să arate că partidul are forță și toți baronii trag pentru pentru ea până la turul al 2-lea. Pe listă ar fi și o întâlnire cu Mircea Diaconu.

Întreaga strategie pe care o are PSD pentru turul II va fi discutată la întâlnirea CEX, care va avea loc marți, de la ora 18.00.