Showbiz

Dana Săvuică a confirmat zvonurile și a anunțat pe facebook: ”Am divorțat”

În ultima vreme s-a tot speculat în presă faptul că Dana Săvuică a divorțat de soțul său, dar nimeni nu a oferit mai multe indicii și totul a rămas la stadiu de bîrfă.
Mai mult, nici vedeta sau persoanele apropiate nu au dorit să vorbească despre acest subiect. Acum, vedeta a pus capăt speculaţiilor șia postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care a lămurit lucrurile.dana_savuica

„Cred că a sosit momentul să spun lucrurilor pe nume. Am considerat că o parte din viaţa mea privată ar trebui să rămână exact aşa…privată. Cu toate acestea am observat că speculaţiile din presă au creat confuzie totală, lucru care mi-a convenit la un moment dat pentru că ne-a lăsat să facem pasul fără să se stie exact când şi cum…dar , acum că a trecut ceva timp de la acest pas şi pentru că îmi asum poziţia de persoană publică, pentru că îmi respect publicul, fanii şi prietenii virtuali, pentru că nu am nimic de ascuns dar mi-am dorit să ies la înaintare atunci când am simţit că sunt pregătită, declar cinstit aici urmatoarele lucruri care s-au întamplat în viaţa mea: în luna decembrie am divorţat pe cale amiabilă, la notar”, a spus Dana Săvuică.

Vedeta a explicat de a preferat să păstreze discreția și a spus că a stabilit de comun acord cu fostul soţ să nu vorbească urât unul despre celălalt pentru că au avut o relaţie frumoasă.

„Le mulţumesc pentru discreţie, pentru implicare, pentru că le pasă, pentru că au grijă de mine să îmi ofere activitate, pentru invitaţiile lor la film, restaurante, plimbări în parc, plimbari în lume etc. Le mulţumesc producătorilor şi prezentatorilor tv care au înţeles şi au respectat decizia mea de a nu face tam-tam mediatic din viaţa mea”, a mai scris Dana Săvuică pe Facebook.

blank