Showbiz, Stiri

Dana Rogoz socata din cauza lui Mica

Fosta colega de la “Abracadabra” a Danei Rogoz, Michaela Niculescu este in stare grava

Dana RogozFosta colega de “breasla” a Danei Rogoz, de la emisiunea “Abracadabra”. Michaela Niculescu, in varsta de 31 de ani, a fost rapusa de boala. Colegii din indragita emisiune, sunt socati de faptul ca Mica este internata in spital inca din luna ianuarie. Conform declaratiei doctorilor, Michaela sufera de ciroza in stare avansata, si din pacate nici macar un transplant nu ar reusi sa o ajute.

Colegii de platou cu care a tinut legatura sunt alaturi de Michaela si aproape socati de cele auzite, mai ales ca aceasta este foarte tanara.

“Nu te gandesti ca i se poate intampla asa ceva unui om atat de tanar. Am aflat ceva zilele trecute, dar foarte putin. Eu vreau sa fiu cat mai optimista posibil pentru ca este foarte tanara. Zilele trecute aveam un proiect in plan si am vorbit foarte des la telefon.
Avea planuri foarte mari si nu m-am gandit niciodata ca o persoana draga sa pateasca asa ceva. Am avut socul de dimineata si acum ma mobilizez ca atunci cand mergem sa o vedem sa fiu foarte pozitiv.”, a spus Dana Rogoz.

Un alt coleg de breasla, Ducu, a declarat deasemenea despre Mica de la “Abracadabra” , ca ii pare rau ca nu poate interveni.

“Am aflat joi, m-a sunat tatal ei. Nu mi-a venit sa cred. Vrem sa o ajutam, dar nu stim ce sa facem.”, a spus Ducu.