Showbiz

Dana Rogoz si-a schimbat resedinta: “Ne-am mutat deja, desi casa e inca in renovare”

Dana Rogoz, cunoscuta mai degraba drept fosta Abramburica, este gata sa-si vada visul implinit si sa termine de finisat casa mult visata. Totul trebuie sa fie “la cheie” pana la ziua ei, adica pana pe data de 26 septembrie. Astfel ca, desi “bijuteria” imobiliara inca nu e gata, Dana Rogoz, Radu Dragomir si Vlad Luca, fiul lor, s-au mutat in locuinta din buricul Bucurestiului.
dana-rogoz-bagaje-nastereCei doi soti si-au achizitionat, in urma cu doi ani, o casa veche, construita in anul 1900, intr-un cartier central din Capitala, mai exact in zona Gradina Icoanei. “Ne-am mutat deja, desi casa e inca in renovare si mai avem de facut multe amenajari. Am inceput sa aranjam casa dupa ideile noastre si pot spune ca a durat destul de mult, pentru ca lucrarile merg greu. Am ajuns in punctul in care ne dorim sa terminam cat mai repede. Speram ca de ziua mea, pe 26 septembrie, cand voi implini 30 de ani, sa fim gata cu totul. Vrem sa o mobilam asa cum visam noi. Am mostenit ceva mobila veche de la bunica mea”, a povestit Dana Rogoz pentru click.ro. 
 
“N-a costat extraordinar de mult. A fost o casa veche pe care noi am renovat-o. Am luat-o imediat dupa ce ne-am casatorit. A fost prima noastra investitie si e prima mea casa. Castig salariu de la 8 ani si deci am investit in reparatii tot ce am castigat in 21 de ani. Apreciez foarte mult casele de la 1900, am incercat sa pastram parchetul original, lemnul vechi al casei, caramizile. Nu e o casa de milionari, dar e spatioasa”, a mai precizat actrita.