Showbiz

Dana Rogoz nu se poate opri din plans

Dana Rogoz a plans cateva zile la rand, iar totul are legatura cu fiul ei. Actrita a devenit mama in urma cu un an. Ziua de nastere a micutului a fost un moment cu totul si cu totul special.

Vladut, fiul Danei Rogoz, a implinit un an pe 1 martie. Blondina a povestit ca a plans cateva zile la rand.

“Am plans de ziua lui cateva zile. Am plans ca a trecut un an si ca a trecut atat de repede. Am decorat la petrecerea lui de mot cu hainutele lui de bebelus, de nou-nascut. Am amanat taierea motului pentru ca nasii nu erau in tara.

Doarme toata noaptea, inca de la 2 luni. E vesel. E foarte pofticios. Spune: mama, tata, papa, apa, c.. si gol. Prima data a spus mama. A spus “mama” cu cateva zile inainte sa faca 4 luni. Dupa aceea, a inceput sa spuna “tata-tata” atat des incat sa-mi spuna si mie tata”, a spus Dana Rogoz.

61617291

Pentru ca Vladut are un program ciudat, Dana are mari probleme cu somnul.
“Sunt somnambula. Nu ajung la scule sau cutite sau sa fac ceva periculos. Migrez in jurul patului. Mi s-a intamplat la scurt timp dupa ce am nascut. Eram atat de obosita incat visam ca l-am luat pe Vladut in pat langa noi si Radu a uitat de el si s-a asezat pe el.

O alta data mi s-a intamplat de curand, cand am visat gandacii din Africa. Atunci am sarit din pat si m-am lovit de aspirator, in durere, cu piciorul invinetit. Tipetele mele au trezit copilul si Radu nu mai stia pe cine sa linisteasca”, a mai declarat blonda.