Showbiz

Dana Rogoz la fel de tanara

Multe dintre vedetele autohtone, mai ales acelea care au recurs des la interventii chirurgicale estetice, ar vrea sa faca disparute pe vecie fotografiile care le infatiseaza asa cum erau ele inainte de a decide sa se “ajusteze”, pentru a atinge idealul lor de frumusete.

Dana RogozNu este si cazul Danei Rogoz care este mandra, dar are si de ce !, de felul in care arata in perioada liceului. In urma cu putin timp, vedeta a publicat pe pagina de Facebook o imagine alaturi de Laura Cosoi si Tili Niculae, iar moda anilor 2000 nu putea fi mai bine prezentata decat de cele trei vedete. Fanii vedetei au remarcat imediat a fost faptul ca de mica a fost in lumina reflectoarelor (ea a colaborat inca din copilarie cu Televiziunea romana si cu actorul Marian Ralea) si chiar daca avea inca o varsta frageda, Dana Rogoz era o pustoaica energica si simpatica in timpul liceului.
Toti cei care au vazut imaginea postata i-au marturisit vedetei ca ii statea foarte bine cu acea nuanta a parului, dar si faptul ca cei 15 ani care au trecut nu si-au lasat deloc amprenta asupra trupului ei:”In poza asta arati la fel ca acum, e impresionant cum pentru tine 15 ani parca nu au trecut  Care e secretul Dana? Ca eu intru-un an am imbatranit parca 15 si la tine deloc”, “Dana , erai oricum superba ! Cu trecerea anilor devii din ce in ce mai frumoasa !”, “Ai ramas neschimbata! Esti preferata mea!”, au fost numai cateva dintre mesajele fanilor.