Dana Roba
Showbiz

Dana Roba a revenit la muncă. Veniturile pe care le încasează după ieșirea din spital

Dana Roba a revenit recent la muncă după aproape două luni de la incidentul în care a fost la un pas de moarte. Cu sezonul nunților în plină desfășurare, vedeta și-a reluat activitatea de make-up artist pentru a-și susține financiar recuperarea lungă și costisitoare.

Întrebată despre cât de multe cliente are pe zi și tarifele pe care le are pentru un machiaj, Dana Roba a fost sinceră și asumată, oferind informații despre succesul său profesional.

Cât câștigă Dana Roba din activitatea de make-up artist

„Este o perioada aglomerată cu mirese multe, dar mă bucur mult că pot să muncesc. 400 lei iau pentru un machiaj normal și 700 lei pe un machiaj de mireasă și fac și păr. Totul este legal, le dau clientelor mele bon fiscal, tot.

Lucrez de dimineața de la 5.30 până la 19.00. Am în jur de cinci, șase cliente pe zi și vreau ca fiecare dintre ele să fie mulțumită de mine”, spune Dana Roba. Așadar, Dana Roba ajunge la o sumă între 2.000 și 3.500 de lei pe zi.

Aceasta spune că deși are multe cliente noi care aleg să se machieze la ea, multe alte fete și-au găsit pe altcineva, din cauză că încă nu are un aspect plăcut.

„Am și multe fete noi care își doresc să le machiez eu. Am avut și cliente vechi care au plecat că nu au vrut să mă vadă așa, că sunt prea urâtă. Asta este, fiecare alege ce face cu banii lui. Faptul că am început munca atât de repede, mă vindecă treaba asta. Mi-a spus și medicul că trebuie să muncesc. Trebuie să încep să fac efort cu mâinile pentru a mă putea recupera”, a mai spus make-up artistul.

Dana Roba spune că ea trebuie să facă bani pentru a plăti costurile recuperării. Aceasta va face în zilele următoare un CT la cap iar apoi va da comandă de de o placă din titan pe care o va purta pe față.

„Îmi va fi implantată o placă de titan care îmi veni pe nas în jos. Placa singură costă două mii de euro, nu mai pun operația, tratamentul și restul. Nu mai spun de faptul că fetițele au nevoie de mâncare, trebuie să le plătesc bona. Eu trebuie să muncesc pentru a-mi întreține familia”, a mai dezvăluit aceasta.

Socrii săi au ales să-și apere fiul
Dana Roba spune că socrii săi nu le-au mai văzut pe cele mici de când ea s-a întors din spital, deoarece ea nu a vrut. Motivul acestui refuz este că socrii săi spun tot felul de lucruri neadevărate despre ea, iar ei au o strategie pentru a-și apăra fiul.

„Socrii mi-au făcut plângere la protecția copilului pentru că am lăsat fetițele acasă la bonă. Vreau să spun că bona mea are 23 de ani, iar fetițele o iubesc de nu se poate. S-a comportat cu copiii mei ca și cum ar fi fost ai ei.

Eu i-am spus doamnei de la Protecția copilului să vină la mine în casă să vadă cum stau fetele de bine și cât de frumos se poartă bona cu ele. Ei nu mă pot numi o mamă denaturată. Eu merg la muncă după două luni după ce am fost în comă”, a mai declarat Dana Roba.

După toate greutățile prin care a trecut, aceasta va avea săptămâna viitoare o întâlnire față-n față cu fostul ei soț. Vor sta cu toții în camera procurorului, iar Dana Roba spune că pentru această întâlnire are emoții și îi este frică.

„Am emoții la o astfel de întâlnire. Îmi este frică să nu mi se facă rău, să îmi vină să vomit, să mă ia ambulanța de acolo. Presimt că asta o să se întâmple. Una era în sala de judecată unde el ar fi fost închis în cușcă și păzit de opt mascați și alta este aici. Va fi oricum cu cătușe pentru că este un caz deosebit de grav și vor fi și mascații. Îmi este frică și în situația asta.

El este un om deosebit de periculos! Vor să îi dea premeditarea. Se va confirma că el a premeditat totul”, a mai spus Dana Roba pentru Fanatik.

blank