Showbiz, Stiri

Dana Nicolaescu ii face toate mofturile Iolandei!

Au trecut doi ani de la moartea maestrului Sergiu Nicolaescu iar acum sora si vaduva lui se inteleg ca doua surori. Dana ii face toate mofturile Iolandei, iar aceasta o va rasplati lasandu-i mostenire toate bunurile sale, de cateva sute de mii de euro.

61619099

Toamna trecuta, Dana si iolanda Nicolaescu au ingropat securea razboiului, dupa mai bine de un an si jumatate in care si-au adus fel si fel de acuze. Totul a pornit de la testamentul lui Sergiu Nicolaescu, act prin care maestrul ii lasa intreaga sa avere sotiei, iar de sora nu pomenea nimic. Iata insa ca cele doua si-au dat seama ca nu are rost sa se certe si sa piarda timpul prin tribunale, mai ales ca Iolanda a ajuns la venerabila varsta de 88 de ani. 

Astfel, toamana trecuta s-au impacat iar acum se inteleg extrem de bine si sunt cele mai bune prietene. Dana ii face toate mofturile cumnatei sale, iar Iolanda o va rasplati lasandu-i mostenire toate bunurile sale, in valoare de cateva sute de mii de euro. „Dana se poarta impecabil cu mine. Sincer va spun ca nu ma asteptam dar avem o relatie foarte frumoasa. Are grija de mine sa nu-mi lipseasca nimic si ma viziteaza mereu. De Martisor mi-a daruit un superb buchet de flori si un vas din ceramica lucrat si pictat manual. Stie ca am o pasiune pentru astfel de lucruri si si-a dorit sa-mi daruiasca ceva pe gustul meu. Este foarte draguta”, a declarat Iolanda Nicolaescu.

Ajunsa la varsta de 88 de ani, Iolanda Nicolaescu are si ceva probleme de sanatate, iar unele dintre ele o impiedica sa iasa din casa. Femeia are reumatism, iar durerile picioarelor sunt la ordinea zilei, asa ca abia se poate deplasa prin casa, caci de iesit la plimbare nici nu poate fi vorba, mai ales ca ar avea de coborat patru etaje pe jos. „Pentru varsta mea eu zic sa sunt sanatoasa. Reumatismul asta ma scaie, ca ma dor picioarele si nu merg foarte bine. Tocmai de aceea nici nu pot iesi din casa. Poate daca aveam lift la bloc era mai usor, dar asa as avea de coborat, pe scari, patru etaje. Imi este imposibil”, ne-a mai spus ea.

blank