Frumoasa blondă revine pe micul ecran cu un rol inedit

dana_hauer

Aparitie-surpriza in serialul “Alta saptamana nebuna”, care incepe joi, de la 21.30 la Pro Tv! Frumoasa Dana Hauer, cunoscuta publicului roman inca de acum sase ani, cand a interpretat personajul “Pisi” in telenovela “Inima de tigan”, difuzata de postul AcasaTV, joaca acum rolul unei secretare sexy in “Alta saptamana nebuna”.

Daca saptamana de dinaintea nuntii a fost una plina de ghinioane, in cel de-al doilea sezon al serialului de la Pro Tv Alex Puica, personajul lui Paul Ipate, are parte de o “Alta saptamana nebuna”.

dana-hauer

La un an dupa nunta, Alex (Paul Ipate) si Maria (Diana Cavallioti) au parte de inca o saptamana “fericita”, in preajma venirii pe lume a primului lor copil. Deloc surprinzator, lucrurile nu merg bine nici de aceasta data, Alex reusind iarasi sa nu crute pe nimeni.

Dana Hauer joacă rolul domnisoarei Scarlat, colega de birou cu Alex Puica, “o tipa simpatica, dar paranoica”, spune actriţa.

“M-am bucurat ca am fost primita in acest proiect si m-am distrat copios in timpul filmarilor. Serialul are un scenariu savuros, bine scris. Personajul meu, desi apare in cateva episoade, a fost ofertant din punct de vedere actoricesc. Cum spunea profesorul meu de la UNATC: nu exista rol mic, doar actor mic”, povesteşte Dana.

Momentan, actriţa lucrează şi la alte proiecte. “In prezent am inceput un proiect de bancuri, alaturi de trupa de teatru, “Alo baietii”. Bancurile fac oamenii sa mai rada dupa o zi de munca sau una grea. Am testat acest lucru pe pagina mea. Suntem 4 actori in trupa, jucam aceste bancuri si apoi le postam pe youtube, pe Dana Hauer sau pe pagina mea oficiala. Urmeaza spectacole de standup comedy si lansarea unor DVD-uri cu bancuri”.

dana-hauer 3

În ce priveşte propria persoană, Dana dezvăluie care sunt micile ei secrete de întreţinere. “Merg la sala de 3 ori pe saptamana si incerc sa mananc sanatos. Fac masaje si mananc multe fructe. Parerea mea este ca o femeie este frumoasa daca se simte bine in pielea ei. O atentie deosebita o acord parului, folosesc doar peria pentru a-l usca si multe masti naturale din avocado, ulei de masline (2 linguri) si miere (3 linguri) sau ulei de ricin, ulei de masline, vitamina A si E”, mai spune Dana Hauer.