Featured, Showbiz

Dana Chera pleacă de la Antena 3. Cine va prezenta „Adevăruri ascunse” în locul ei

Dana Chera, ex-Grecu, a apărut sâmbătă, 28 aprilie, pentru ultima dată pe sticlă, în postura de prezentatoare. Cel puțin pentru moment. Iar asta pentru că intră în concediu de maternitate. Dana Chera va deveni mamă pentru a treia oară la vârsta de 40 de ani cu actualul ei soţ, un medic stomatolog din Piteşti.

„Vă spun sincer: n-am crezut că o să pot să duc acest proiect, pentru că am zis ‘nu știu dacă mă potrivesc cu formatul’, dar ceva în mine îmi spunea că eu sunt un pic altfel decât la „La ordinea zilei”, adică sunt și ca acolo, dar mai mult ca aici. Și a trecut peste noi, doamnelor și domnilor, foarte multă vreme, vreo doi ani și ceva, 28 de luni, și iată-ne în punctul acesta, în care eu trebuie practic să rezolv un lucru important: cel mai important lucru pe care îl poate rezolva un om într-o viață. Și acesta este motivul pentru care „Adevăruri ascunse” va fi de săptămâna viitoare cu o altă gazdă”, a spus Dana Chera în ediția din 28 aprilie.

Cârma emisiunii „Adevăruri ascunse” va fi preluată de Cătălina Porumbel, care va continua alături de Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici.

Dana Chera s-a recăsătorit la doar o lună după divorțul de Bogdan Grecu, cu un medic stomatolog din Pitești, Adrian Chera. Iată că acum relația lor a trecut la următorul nivel și vedeta tv se pregătește să schimbe scutece din nou.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xiDukvSIZUs]

blank