Showbiz

Dana Budeanu, șocată de șarpele lui Ștefan Bănică jr. de la concertul de la Sala Palatului: „Nu s-a închis la non-stop!”

Ștefan Bănică jr. a avut patru concerte memorabile la Sala Palatului, celebrând astfel 20 de ani de concerte de Crăciun. Cântărețul a reușit să își țină publicul în priză și a adus o notă specială evenimentului prin aparițiile alături de copiii săi, Violeta și Radu Bănică, care l-au însoțit pe scenă. Apariția lui Ștefan Bănică jr. a impresionat-o profund pe Dana Budeanu, care a avut doar cuvinte de laudă pentru el.

Dana Budeanu, cunoscută pentru criticile sale aspre la adresa unor vedete din showbiz, nu a ezitat să laude vestimentația lui Ștefan Bănică jr. pentru aceste concerte aniversare. Cântărețul a ales un costum auriu strălucitor, care i-a pus în valoare prezența scenică și stilul personal. Dana Budeanu a remarcat acest detaliu și a exprimat aprecierea pentru alegerea vestimentară a artistului.

„Cel mai șmecher. Nu există fentă ca a lui Bănică Jr. N-ai cum așa ceva. S-a închis la non-stop”, a comentat Dana Budeanu în dreptul unei fotografii cu solistul, pe Facebook.

Ștefan Bănică, concert aniversar alături de copiii săi

Pe scenă și-a făcut apariția Violeta, fiica lui cu Andreea Marin, spre surprinderea tuturor. Adolescenta a oferit un recital de excepție, interpretând cu tatăl ei o piesă pe care au scris-o împreună. La doar 15 ani, tânăra este un pianist desăvârșit.

„V-am obişnuit cu surprizele, iar anul acesta v-am pregătit un moment alături de fiica mea! Trebuie să mărturisesc că în luna decembrie copiii mei nu prea au parte de mine, lipsesc mult, dar… Niciodată nu am lipsit în Ajunul Crăciunului de lângă ei. Am fost mereu alături de ei în această zi şi aşa va fi şi de acum înainte! Violeta a compus linia melodică, eu versurile. Ea este pentru prima oară în faţa unui public, recunosc că am emoţii, dar amândoi ştim ce avem de făcut! Eşti superbă, baftă, tati!”, a spus Ștefan Bănică.

A urmat o nouă surpriză fantastică pentru publicul de la Sala Palatului. Ștefan Bănică Jr l-a invitat pe scenă, alături de el, pe fiul său cel mare, Radu Ștefan.

Citește și  Ce o irită pe Anda Adam!

„Tata e lângă mine. E lângă mine de fiecare dată când cânt sau sunt pe scena teatrului, asta simt! Sper că e şi acum, când sărbătorim 20 de ani de concerte de Crăciun şi cred că e mândru că numele lui a fost dus mai departe cu respect şi mai ales cu dragoste! Am bucuria să cânt încă o dată melodia „Cum am ajuns să te iubesc”, a mai completat solistul.

blank