Dana Budeanu a publicat o imagine inedită pe Instagram cu Clotilde Armand
Actualitate, Featured

Dana Budeanu a publicat o imagine inedită pe Instagram cu Clotilde Armand

Dana Budeanu a postat o caricatură cu primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, după ce aceasta s-a dezis de finanţarea spitalelor pe care primăria condusă de ea le are în suboridine.

Dana Budeanu, imagine virală pe reţelele de socializare. În imagine apare Clotilde Armand apare stând într-un coş de gunoi cu o foarfecă în mână pentru a tăia „panglica”, care e reprezentată de o hârtie igienică pe care scrie „Finanţare Spitale”.

Dana Budeanu, imagine virală pe reţelele de socializare. Ce s-a întâmplat de fapt

Imaginea a fost postată pe Instagram şi a primit sute de aprecieri de la fanii cunoscutului designer.

Patru mari spitale din București au rămas fără finanțare din partea Primăriei Sectorul 1 după decizia primarului Clotilde Armand. Este vorba despre Spitalul Clinic de Urgență București – Floreasca, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București.

În Consiliul Local al Primăriei Sectorului 1 PNL și USR-PLUS au majoritate, iar PSD a votat împotriva deciziei lui Armand.

Managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu” a comentat hotărârea luată de primarul și consilierii PNL și USR-PLUS din Sectorul 1.

”Nu prea înțelegem decizia, nici temeiul legal al ei. Spitalele din București au trecut, din 2002, în proprietatea publică a Municipiului București. Noi nu putem întreține clădirile pe care le avem. Noi primeam bani de ultilități, gaze și lumină, dar cel mai important era ce se întâmpla asupra clădirilor, verificările generatoarelor și aparaturii din ATI, ignifugare, verificarea centralelor termice și altele. Eu sper să nu fie așa ceva, să se răzgândească, altfel vom avea un gol de 4 milioane de lei.

La minister mi s-a spus că clădirile vor fi trimise la Primăria Municipiului București. Ministerul, chiar dacă e ordonator principal de credite, nu de poate da bani.

Nu se poate discuta cu doamna primar! Nu poate fi găsită! Eu nu am reușit. Ce poate fi de spus? Să nu lase copiii deoparte. Noi tratăm peste 20.000 de copii pe an, consultăm peste 800 de copii pe zi.

A retras din membrii personalului de pază fără să ne anunțe. Putea să găsească o soluție. Noi nu putem lua servicii de pază nici prin achiziții directe. Am rămas fără pază pe timpul nopții.”, a declarat Alexandru Ulici managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu.
Dana Budeanu