Actualitate, Stiri

Dan Voiculescu, mesaj din pușcărie: Băsescule, luptă-te cu mine!

Dan Voiculescu sare la gâtul lui Traian Băsescu după ce președintele a spus că Trustul Intact a fost fondat cu banii Securității. La Brașov, Băsescu a spus că atunci când va veni momentul, va spune tot ce știe despre jurnaliștii de la Antena 3. Voiculescu i-a transmis un mesaj din pușcărie lui Băsescu în care-i cere să-i lase jurnaliștii în pace și să se lupte cu el. ”Băsescu se întoarce la mizerii!”, zice Voiculescu într-o postare pe blogul personal.

dan-voiculescu-basescu

”Am auzit ca Basescu a delirat, din nou, la Brașov.

A afirmat ca Trustul Intact a fost fondat cu banii Crescent, care ar fi fost de fapt banii Securității.  O minciuna ordinara!

CRESCENT COMERCIAL MARITIME CO. LTD. NU A AVUT NICIODATĂ ACCES LA BANII SECURITĂȚII!

Pe acest subiect am castigat deja un proces cu Bacanu in anul 1997, conform hotararii 531/08.04.1997. Basescu se intoarce la mizerii dovedite a fi neadevaruri pentru ca altceva nu mai poate.

Cu aceasta ocazie, am încercat sa realizez ce a făcut bun, trainic si cinstit Basescu in viața lui. Ce rămâne in urma lui?

Dar tot gândindu-ma la realizări, am deschis aparatul de radio (sunt permise cele cu baterii) pe Romantic FM.

Am fondat acest post de radio, ca parte a grupului Intact, in urma cu circa 20 de ani. De atunci, muzica lui imi unge sufletul, mie si altor cateva sute de mii de romani.

Asta am făcut eu, Basescule, si nu cu banii Securității!

Sunt mândru ca am fondat Romantic FM, un post de radio care a rezistat mai bine de 20 de ani si va rezista in continuare, multa vreme, prin copiii si nepoții mei.

Basescu, tu ce ai realizat?

PS : Lasa in pace jurnaliștii! Lupta-te cu mine!”, scrie Voiculescu.