Fostul senator Dan Voiculescu scrie, pe blogul său, despre lupta cu nedreptățile. Textul acestuia vine ca reacție la un interviu dat de un preot. Mesajul lui Voiculescu este unul direct: ‘Lupta cu nedreptatea întărește voința celor drepți’.

„Am citit recent un interviu cu un preot care povestea despre experiențele oficierii slujbei de înviere în închisoare. Erau menționate întâmplări, deopotrivă, simple și intense, cu oameni pe care propriile greșeli sau abuzurile unui sistem discreționar i-au determinat să-și exploreze libertatea spirituală în condiții dificile.

Am observat astfel, încă o dată, cum momentele de cumpănă pot aduce, dincolo de inevitabila încărcătură negativă, și unele schimbări pozitive majore. Ajunși în situații limită, avem puterea de a descoperi alte perspective, de a deschide în interior ceea ce pare închis afară.

Citeste si...
Un nou partid al celor ce își iubesc Ţara,Partidul Reformator

Iar ritualul Răstignirii și al Învierii, asumat în această perioadă de creștinii din întreaga lume, confirmă tuturor – indiferent de ce parte a zidurilor sau a credinței sunt – o realitate incontestabilă: lupta cu nedreptatea întărește voința celor drepți, iar speranța se naște mai ales în situații aparent fără ieșire, scrie Dan Voiculescu pe blogul său.