Actualitate, Stiri, Ultima Ora

Dan Voiculescu, condamnat… din considerente telepatice?!

Ups! Procurorii au descoperit zona crepusculară din dosarul în care a fost condamnat fondatorul PC

Dan Voiculescu, condamnat... din considerente telepatice?!
Dan Voiculescu, condamnat… din considerente telepatice?!

În rechizitoriul DNA privind dosarul de cercetare al lui Dan Voiculescu apare o frază bizară. “Toţi cei implicaţi (n.r. în acest dosar) au acţionat în interesul Grivco S.A. din considerente telepatice ori din necunoaştere sau prostie”. Probabil că telepatia a atârnat greu în decizia Tribunalului Bucureşti de astăzi. Cine le-o fi “transmis” magistraţilor sentinţa pe care au dat-o astăzi în dosarul în care a fost condamnat Dan Diaconescu, alături de alţi învinuiţi?.

Citatul de mai sus a fost publicat chiar de Dan Diaconescu, pe blogul său, imediat cum a aflat care a fost sentinţa dată de magistraţi. Avocaţii lui deja au depus recurs.

Mai jos aveţi mesajul lui Dan Voiculescu, publicat sub titlul “O nedreptate de parcurs”:

“Decizia de azi in dosarul Telepatia reprezinta o nedreptate. Dar ea nu inseamna nimic in comparatie cu nedreptatile de langa noi: copii saraci, care nu au bani de haine ori rechizite si nu pot sa mearga la scoala; tineri fara un loc de munca, indiferent de efortul facut; parinti care isi ingroapa copiii din culpe medicale ori indiferenta administrativa; batrani uitati de stat si de societate.

Voi ataca, desigur, decizia instantei. Am in continuare incredere deplina in magistratii corecti si in sistemul de justitie romanesc si european. Ma bazez pe ideea ca singura acuzatie care mi se poate aduce – halucinanta pentru orice sistem de drept – este cea de influentare telepatica. Inclusiv judecatoarei Gratiela Constantin, pe drept cuvant, i-a fost greu sa creada ca exista o astfel de acuzatie in dosar. Insa la fila 165 din rechizitoriul DNA scrie negru pe alb: “Toti cei implicati (n.r. in acest dosar) au actionat in interesul Grivco S.A. din considerente telepatice ori din necunoastere sau prostie”.

Am un scurt mesaj pentru cei care ma cunosc – si stiu cat de mult imi place lupta: sa nu-si faca griji! Iar cei care nu ma plac sau nu ma cunosc sa nu se bucure prematur: orice s-ar intampla, REVIN :)”. (I.G.)