6-Dan-Puric_2dda1e6c68„Știți care este tragedia tinerilor? Au potențial genial, dar câmpul de manifestare este nul și nul va fi pe viitor. Rămâne o Românie la mâna derbedeilor. Dacă această țară strigă că ne-am săturat de voi, dar nu avem pe cine să punem… Nu putem trăi din evenimente cu succes, trebuie o schimbare radicală. Primul lucru pe care l-aș completa este că generația mea are o lipsă acută de valori. Dacă ar fi să propun pe cineva în locul actualei clase politice, nu aș avea un răspuns”, a spus Dan Puric la RTV, continuând:

„ Există o reacție negativă față de politică, este tema principală a pieței. Pe de altă parte, situația este ca o explozie și, odată ce a fost declanșată, este greu să mai fie strunită. Este vorba de o reacție negativă față de această clasă politică,

Citeste si...
Nicoleta LUCIU, pe masa de operaţie

România are niște cifre stabile și toate cifrele astea bune s-ar putea să se ducă pe Apa Sâmbetei. Noi trebuie să ieșim din provizorat istoric. Noi nu mai avem destin a ne acorda la istoria de neam, deci la monarhie. Ce avem noi acum sunt chestii de împrumut. Atunci vom avea și noi o istorie și o demnitate. Iohannis este depășit de situație…”

El le-a transmis şi un alt mesaj important tinerilor: „Apucați-vă și citiți, apucați-vă și interesați-vă. V-au văduvit de valori, trebuie să învățăm sa fim români. Nu este nicio rușine, puilor, în treaba asta. Nu trebuie să fii exacerbat, să-ți pui tricolorul pe chiloți”.