Dan Petrescu vrea să revină în Liga 1, după scurta experiență din Turcia, de la Kayserispor. Fostul antrenor al CFR-ului vrea să bată un nou record în campionatul României.

”Bursucul” are de gând să devină primul antrenor care câștigă campionatul cu trei echipe diferite. A făcut-o până acum cu Unirea Urziceni și CFR Cluj. În plus, Petrescu mai are o Supercupă a României cucerită cu ASA Târgu Mureș.

Dan Petrescu: ”Mi-aș dori foarte mult asta”
„Eu nu le am pe astea cu jucatul frumos, mie îmi plac echipele care câștigă. Nu am făcut pauză de la meciuri, e imposibil să fac asta. N-am cum să mă hrănesc, trebuie să-mi potolesc ‘foamea’ cumva.

Vreau să mă întorc în antrenorat, dar vreau să mă bat sus, nu vreau la retrogradare. Mi-aș dori foarte mult să fiu singurul antrenor care câștigă campionatul cu trei echipe diferite”, a spus Dan Petrescu, presei.

Sportul Studențesc, Rapid, Unirea Urziceni, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj sunt echipele pe care le-a antrenat Dan Petrescu în România. În străinătate, ”Bursucul” a trecut pe la Wisla Cracovia, Kubar Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, Jiangsu FC, Al-Nasr, Guizhou FC și Kayserispor.

Citeste si...
CFR Cluj şi Dinamo au făcut un meci spectaculos.